tiistai 15. marraskuuta 2011

olen kameratonTässä viimeiset kuvat. Kuvissa lidlin kasvispannua, jossa munakoisoa, perunaa, paprikaa ja kesäkurpitsaa, sekaan muutama siivu vuohenjuustoa. Hyvää oli!

Niin, kamera lensi lattialle, ja jokin meni rikki.
Uusi on tilattu, sitä odotellessa...

10 kommenttia:

 1. Ei juku, että osaa näyttää älyttömän hyvältä ! Taidankin suunnata tänään Liiteliin :--)

  VastaaPoista
 2. täällä sama tilanne, kamerattomana ollaan.. ei kiva. mut siihen asti.. :D

  VastaaPoista
 3. Voi kamalaa! Toivottavasti saat uuden pian:)

  VastaaPoista
 4. Kolonrakentaja ja sannu: se oli hyvää, oikeesti, ja halpaa & helppoo! :)

  akissfromthepast: otan osaa, tää on kamala tilanne! ;/

  selma: siis ihan kamalaa!! just nyt sitten nään kaikkee kuvattavaa, tänään olin vielä niin ihana aurinkoinen ilmakin että kuvat olis voineet jopa onnistua ja kirpparilta löytyi vaikka mitä...mutta jos jaksan kuvailla ne myöhemmin.. 1-2viikkoa siinä nyt sitten menee...:/

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä herkulliselta. Mä olen myös joskus ostanut tota pakastetta Lidlistä. Vuohenjuuston kanssa se oliskin namia. Täytyy varmaan suunnata Lidliin vaikkei siellä yleensä tule käytyäkään. Siellä on just noi pakasteet aika hyviä.

  Harmi sun kameraa. Sitte aina keksi kaikkea kuvattavaa kun ei ole millä kuvata... toivotaan et saat pian kameran takaisin.

  VastaaPoista
 6. Harmi kameraa ! En tulisi toimeen ilman omaani... onneksi on varalla hyvä pokkari. Saako kameran korjattua vai joudutko hankkimaan uuden ?

  VastaaPoista
 7. Petriina, en kanssa osaa olla ilman, mutta nyt pakko :/ Kamera jo useamman vuoden vanha ja kun lueskelin korjauksista niin tulee niin kalliiksi, että arvioin parhaaksi vaihtoehdoksi hankkia uuden...olen salaa jo vähän haaveillutkin uudesta, mutta en ole viitsinyt hankkia kun vanha toimii ja on tuossa ollut aiemminkin jotain "vikaa"...nyt vaan odotellaan että saa postista noutaa uuden :D Toivonmukaan ens viikolla!

  VastaaPoista
 8. marianne, kannattaa kyllä testata!! :P

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä ruokaa, nam!

  Kamerattomana olo on kyllä ihan tuskaa...

  VastaaPoista