perjantai 17. elokuuta 2012

arkijuttuja...Ei niitä marjoja tullut edes maijallista. Miten surkea viinimarjasato. Tai pulleat räkättirastaat.
Pakastinta täytetty sitten puutarhavadelmilla ja vielä jos keräisi mustikkaa.
Paistettiin me lättyjä ja tuoreita vadelmia rullattiin sinne väliin. Nam!

Tarkoitus olisi vihdoin varata kirpparipöytä, ja siinä samalla raivata kotia.
Millähän periaatteella sitä voisi karsia romua? Heitä sata tavaraa roskiin ja myy saman verran? Pussillinen roskiin, pussillinen uffille ja kymmenen kirpparille? Osta yksi, luovu kahdesta?
Isoin urakka on taas kerran vaatepuolella ja leluissa.
Sitten seuraavana kaikki muut tekstiilit ja astiat, joistain voisi luopua.
Tämä on taas yksi niistä ikuisuusprojekteista.

Onneksi kirpparikierroksilta olen palannut ainakin viimeiset viisi kertaa melkein tyhjin käsin.
Vaikka tylsää sekin on ollut, miten paljon piristäisi joku huippulöytö!

8 kommenttia:

 1. Olen myynyt tosi paljon alueeni FB kirppiksellä, suosittelen!
  Tosin, mulla on mahis toimittaa tuotteet ison kaupungin keskustaan, että se kyl helpottaa tässä hommassa... Ja olen kyl itsekin sieltä ostoksia tehnyt :)
  Huippulöytöä minäkin tässä odottelen, edellisestä kun on jo aikaa :)
  Täytyyhän tämä tavaramäärä pitää jotenkin balanssissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, fb:iin laitoin nyt kanssa rattaat myyntiin! Sitten olen koittanut välillä kuvata vaatepaketteja mutta nyt taidan koittaa perinteistä kirppistä taas väliin, ennenkun hukkuu tähän tavaraan :)

   Poista
 2. Mäkin suosittelen tori.fi, tms, myyntipaikkana. Tietty mitään ihan pientä tilpehöörää ei ehkä siellä kantsi? Pääsin hyvin eroon just torissa vauvakaukalosta, yhestä pinniksestä, ammetelineestä, yms. Tänään kävin varaamassa hyllyn tuosta naapurikunnan kirppikseltä, mihin menee jotain sisustusta ja sitten vaatteita. Myyn säännöllisesti ja aina kaapeista vaan lähtee paljon kiertoon.. pitäis tosiaan osata himmailla siinä hankintatilanteessa ;)

  Ihana hortensia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laiskottelen usein tosi pitkälle myymisen kanssa, on olevinaan niin työlästä puuhaa...vetkun-vetkun, mutta nyt pursuilee pahasti varastot yli :)) ja talvivaatehankintoihin olis muutama euro tervetullut!

   Poista
 3. Tuo sata tavaraa roskikseen ja sata kirppikselle kuulostaa hyvältä. Ja siihen sitten vaikka max 10 tavaraa takaisinpäin... Olisikohan suhde oikea? (Ainakin meidän neliöihin nähden KYLLÄ!) Onneksi mullakin alkaa ihan just kirppispaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaan kanssa pe eteenpäin pitää pöytää!! Piti katsoa sellainen viikko että ehdin sinne sitten järkkäileen joka päivä kun se pöytä myllätään hetkessä ihan kaameeks aina.

   Poista
 4. tori.fi on tosiaan kuulemma hyvä paikka myydä, jos on vähänkin "suurempaa" tavaraa. Itse olen tyytynyt yleensä ihan raahaamaan ne turhat kamat kirppikselle, vaikka melko rumbahan siinä aina on. Nyt kun on edessä isompi muutto ja vielä toiseen maahan on sitä tavaraa pitänyt karsia oikein kunnolla. Välillä tekee ihan pahaa luopua joistain kivoista hankkimistaan jutuista, mutta tavaraahan se vain :) Ne tärkeimmät jutut odottelee sitten laatikoissa varastossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tori.fi on kyllä tuttu mutten oo mitään siellä myynyt, pitääkin miettiä jos sinne laittais, ainakin noi rattaat jos ei mee muuten ja sitten vaikka vaatepaketteja!

   Poista