maanantai 13. elokuuta 2012

täytyisi-pitäisi...Arkivapaa. Mehupullot likoomassa kylmässä vedessä. Marjapuskat oottaisi. Pikkumies kaivoi esiin vatkaimen ja tahtoisi kakkua. Pitäisi kirjoittaa lukujärjestys puhtaaksi jääkaapin oveen. Ja harrastuksilla täyttää kalenteria. Koitan metsästää huutiksesta 110cm talvihaalaria ja 134cm muita vaatteita. Ajattelin varata kampaajan loppukuulle, ja ehtiä kenkäkaupoille. Tällä viikolla monta päällekkäistä suunnitelmaa.

Aloitan juomalla vielä yhden mukin kahvia. Taidan täyttää pyykkikoneenkin. Ja sitten vasta.

12 kommenttia:

 1. Samoja suunnitelmia! Ja minäkin otin vielä yhden kupposen teetä ja istahdin koneelle!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, monessa muussakin huushollissa se on nyt tätä samaa puuhastelua! :) kiireistä aikaa ja silti niin kiva vetkutella vähän koneellakin...;)

   Poista
 2. Kaikenlaista pitäisi ja täytyisi täälläkin, mutta jumituin kahvin kera tietokoneelle surffaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljonkohan enemmän OIKEESTI ehtis jos ei surffailis? ;) mutta pakkohan sitä on olla tätä "omaakin aikaa" :)

   Poista
 3. Tänään tuli itsekkin vietettyä hetki koneella teen ääressä ja arvaa, jäin ihan koukkuun chocolate chip kekseihin kun tyrkkäsin ne hetkeksi mikroon, niin hyvää =)

  VastaaPoista
 4. Voimia sinne arkeen.Meillä ollut sellanen hulina päivä/kiire tänään et en muista milloin viimeks olis tämmöstä hösäystä ollu.No kai nää aikataulut tästä lähtee,vaikeeta vaan aluks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, just alku on se mikä työllistää, kun kaikenmaailman lippulappusten täyttöö ja kaikki hakee paikkaansa, ennenkuin rutiinit taas rullaa :D Kyllä se tästä, tahti rauhottuu syyskuussa jo, tai ainakin siltä tuntuu :)

   Poista
 5. Kovasti olisi listaa täälläkin. Mutta nyt ei vaan repeä kaikkeen, yksi asia kerrallaan, etenkin nyt kun työtkin painavat päälle. Olen päättänyt, että yritän olla tinkimättä yöunista, vaikka se vaikeaa onkin. Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäisi kanssa mennä aikasemmin nukkuun, tulee kukutuksi sinne puolille öin ja kuudentunnin unet ei tunnu riittävän! :/ Yksi asia kerrallaan olis hyvä motto.

   Poista
 6. Mun taas pitäisi pistää tuota syysvaatetta myyntiin. Kaapit pullollaan kaikenlaista. Onneksi ostin alesta talvikampetta reilusti, joten tällä kertaa pärjätään aika hyvin niillä. Kivaa hommailua sinne :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oliskohan siellä mitään meille sopivaa? ;) pitää tulla kurkkiin, jos huutikseen laitat!!

   Poista