torstai 23. elokuuta 2012

chili & pippuri

Toissapäivänä sain kuvattavakseni nämä suloiset kissanpennut. Chilin ja Pippurin ♥. Ystäväni uusimmat perheenjäsenet. Aivan ihanat. Melkeimpä kissakuumetta tuollaiset saa aikaan, vaan onneksi voi käydä rapsuttelemassa niitä sitten kylässä. Kun meidän perheessä ei ihan kaikki ole kissaihmisiä...

Parina iltana ollaan käyty naapurin kanssa nyt juoksemassa. Hyvä fiilis siitä tulee kun saa itsensä liikkeelle. Ja parin viikon päästä alkaa pumppi. Ja uimahalli on taas auki että pääsee poikien kanssa pulikoimaan. Siinä sitä on harrastusta ihan riittävästi täyttämään arki-iltoja. Plus koululaisen harrastuskuskailut.

Saimpa tänään vihdosta viimein vietyä ne kirpparikamatkin. Meinaan nyt viikossa koittaa päästä paljosta tavarasta, lähinnä vaatteesta, eroon. Ja sitten surutta vaan loput uffille. Kotiin en niitä enää kanna.

Kiirettä on pitänyt, mutta onneksi edessä on viikonloppu lähes täynnä tyhjää. Saa nukkua pitkään, loikoilla pitkään, lueskella kahvikupposeen ääressä blogeja, selailla lehtiä, vähän lenkkeillä ja semmoista. Kaikkea kivaa ilman kiirehtimistä ja säntäilyä paikasta toiseen.

Niin ja kiitos kaikille ihanille kommenteista edelliseen!! Kyllä vaan on bloggaamisen yksi helmi nuo kivat kommentit! Siis te lukijat! ♥

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. eikös ookin :) ja pennut on aina niin ihania...pieniä ja pörröisiä.

      Poista