torstai 27. joulukuuta 2012

Jotain muuta kuin joulua.
No mutta mitäpä muuta joulun välipäivinä puuhataan, kuin töitä, ulkoilua ja ALEshoppailuja. Urheiluliikkeessä oli hyvät ale; ostin porkat että pääsee pian hiihteleen. Ostin toppatakin itselle ja isommalle pojalle. Parit pipot, paidat, pöksyt ja pikkarit. Kiertelin kaupoissa niin että selkä tuli kipeeksi ja niskat jumiin. Nälkä oli hirmuinen, enkä malttanut pysähtyä edes syömään. Kurvasin kotiin subin kautta. Talo on typötyhjä ja täydellisen hiljainen. Pojat pääsi mummun ja papan riemuksi ja mies ymmärsi lähteä koiran kanssa "pois jaloista". Nautin täysin tästä yksinolosta. Lepuutan hetken shoppailukipeitä kinttujani ja taidan lähteä vielä iltalenkille. Kun siellä vihdoin paukkupakkaset hellitti!!

(Kuvat on yläkerrasta joulusiivouksen jäljiltä. Nurkka on toiminut jonkinlaisena romuvarastona koko sen ajan kun ollaan tässä asuttu, eli reilu kuusi vuotta. Aika keväinen ilme näin joulunaikaan, mutta tuleehan se kevät sieltä taas...)

2 kommenttia:

  1. Oi, nautihan yksinolosta! Aikast mukavan keväinen ilme siellä juu. Ja porkat tarttis saada tännekin, jotta pääsis hiihteleen!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia. Tulee ihan keväinen olo:)

    VastaaPoista