tiistai 1. tammikuuta 2013

toivon ja lupaan

 
Takana hyvä, suht tasaisen onnellinen vuosi, ilman mitään suuria muutoksia, ilman isoja suruja.
Toivon tälle alkaneelle vuodelle samanlaista tavallista arkea, toivon onnellisia päiviä, toivon että vastoinkäymiset on sellaisia pieniä että niistä päästään yli ja opitaan. Toivon että ihmiset olisivat tyytyväisempiä olemassaolevaan. Näkisivät pienissä jutuissa suuria. Arvostaisivat sitä kun ei tapahdu oikein mitään.

Toivon yhtä (tai kahta pientä matkaa). Retkiä yhdessä lasten kanssa, yhteistä aikaa kaksin mieheni kanssa. Lupaan laittaa enemmän kolikkoja matkakassaan, jotta jonnekin päästään. Haaveilen edelleen minilomasta Amsterdamiiin, perheen kanssa suunnitelmissa reissu pohjoisNorjaan.

Toivon terveyttä ja ajattelin (taas kerran) tehdä asian eteen jotain. Lupaan syödä paremmin. Lupaan ainakin yrittää. Aloitin sadannen karkkilakon, vähennän pois höttöleipää ja valkoisia viljoja muutenkin. Etsin astiakaapista pienemmän lautasen. Ostan entistä enemmän kasviksia sen täytteeksi. Muistuttelen taas itseäni aamupuurosta.
Koitan ottaa itseäni niskasta kiinni, lupaan.

Lupaan ainakin yrittää. Uskon että se on parempi kuin ei mitään.

Hyvää, onnellista, tasapainoista, terveellisempää vuotta 2013!

6 kommenttia:

 1. Kaunis koti ja blogi sinulla! Lisäänpä seurattaviin. :) Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Mä olin melkein koko joulukuun herkkulakossa - se teki kyllä hyvää. Nyt voisi jatkaa kun on tullut herkuteltua ihan liikaa menneinä parina viikkona. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. melkein koko joulukuu on hyvä saavutus!! siitä on hyvä jatkaa :D Mulla toinen päivä menossa, toistaiseksi aika helppoo, kunhan viikonlopusta selviää ilman namin namia niin olen jo aika tyytyväinen, ne viikonloppuillat on pahimpia repsahduksen paikkoja :/

   Poista
 3. Hyvät tavoitteet ja toiveet tälle vuodelle! Voin allekirjoittaa omaankin elämään monet noista. Oikein mahtavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muutakun mukaan vaan herkkulakkoon :D jos osaisi olla pidemmän aikaa totaalisessa herkku(nami)lakossa niin voisi oppia vielä ns. kohtuukäyttäjäksi! :)

   Poista