Sen jälkeen olen tuhonnut kaksi isoa punakaalia. Olen silpunnut yleiskoneella ja koittanut varioida erilaisten lisukkeiden kera, kuten pähkinöiden. Tähän versioon suikaloin puolikkaan kaalin ja ripottelin päälle puolukkaa ja persiljaa. Mausteeksi riitti luraus balsamicoa.
Tosi herkullista, ja terveellistä (jos joku muukin on erehtynyt keventämään ruokavaliotaan näin uuden vuoden kunniaksi).
Vau mitkä värit!
VastaaPoistaAika herkut värit munkin mielestä :)
PoistaSinulle on tunnustus blogissani: http://pilviraitti.blogspot.fi/ :)
VastaaPoistaVaikka blogisi ei olekaan uusi täällä Bloggerissa, niin se on uusi blogi-ihastus minulle. :)
PoistaKiitos ja kumarrus...kiva kuulla :) tuunkib heti kyläileen!!
PoistaTää on niin kivan näköstä, että tätä tekis mielellään pöytään ihan vaan senkin takia!
VastaaPoistaTotta!!! :)
PoistaVoi, saisi olla kiitos. Ihanan raikkaan ja terveellisen näköistä!
VastaaPoistaMonessa lehdessä on hehkutettu punakaslun terveellisyydestä!! ;) suosittelen!
PoistaPunakaslun=punakaalin :-D puhelimella kirjottaminen on vähän tällästä....
Poista