tiistai 12. maaliskuuta 2013

jugurttilounas ja kirppisjuttuja


On näitä päiviä kun jääkaapissa ei ole juuri mitään. Mukamas. Eikä kauppaan jaksa mennä. Vaihtoehtoisen lounaan voi kyhätä maustamattomasta jugurtista, ja lisätä siihen päälle kaikki mahdolliset höysteet; marjoja, hedelmiä (melkein aina hedelmäkulhossa muutama omena ja ylikypsä banaani odottelee syöjiään), kourallinen pähkinöitä ja hunajaa.
NamNamNam.
Hyvää, täyttävää ja terveellistä.
Iltavuoroviikot on "omaa aikaani". Katsoin koululaisen kouluun ja vein pikkumiehen päiväkotiin aamu-ulkoilulle. Suuntasin kävelylenkin kirpparille ja jotain pientä kivaa, keväistä löytyikin.
Vielä pyykit narulle, kahvia ja lehtienlueskelua ja sitten eväät rasiaan ja töihin.ps. kiitos kommenteista, niitä on niin mukava lueskella, vaikken ole muutamaan postaukseen jaksanut/ehtinyt vastaillakaan...kevätkiireitä :)

4 kommenttia:

 1. Lounas näyttää just niin hyvältä kuin se varmaan onkin !
  jugurttia multa löytyy kans aina jääkaapista jos ei muuta olekaan :) höystelen kans sen mukaan mitään löytyy.
  mutta ennen iltavuoroja en saa juuri mitään aikaiseksi , kuten sinä . tulee otettua yleensä univelkoja takasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hyvää :P
   En mäkään aina paljoo aikaseksi saa..riippuu päivästä, mutta pyrin tekeen kaikki kohtihommelit kuntoon että perheen miesväki sitten pääsee helpommalla ja pyrin aina nipistään aikaa myös liikunnan parissa kun muutenhan ei sitten koko viikkoon ehdi mitään. Ja kumminkaan en osaa nukkuakaan pidempään :)

   Poista
 2. Ihanan vihree ja terveellinen postaus! Kevät♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät sen varmaan tekeekin...että tekee mieli katsoa tarkemmin syömisiään :) ihana-ihana kevät ♥

   Poista