perjantai 28. kesäkuuta 2013

Helteen hellimätNäillä keleillä on vaikea kaivaa muistista niitä kamalia räntäsateita ja piinaavia paukkupakkasia, jolloin kaivataan kesän helteitä. Moni uupuu hyvinkin pian helteistä ja ehtii manata liian kuumaa keliä....
Koitan välttää parhaani mukaan säiden päivittelyä ja pikemminkin kaivaa niistä ne hyvät puolet esiin. Nyt on Kesä ja nyt nautitaan lämpimästä ja helteestä (se on ihan liian harvinaista herkkua).
Muistetaan huilailla, viettää mahdollisuuksien mukaan päivän kuumin aika rennommin, tankkaillaan vettä pitkin päivää (eilinen megaluokan päänsärky muistutti taas liian vähästä juomisesta), viritellään viimeistään nyt riippumatto puiden väliin (olisipa niitä puita joiden väliin sen saisi pingotettua), kallistetaan lepotuolia, levitetään aurinkorasvaa extrakerros, pulahdetaan aina kun mahdollista uimaan (jee- talviturkki kastettu vihdoin) ja nautiskellaan kesän antimista, mansikka-aika alkaa olla parhaimmillaan, ja se menee ihan liian nopsaan ohi (kuten kesäkin). Neljällä eurolla syö mahan täyteen vitamiineja ja ensi viikolla on hyvää aikaa lähteä mansikkamaalle poimiin pari laatikollista pakkaseenkin.

Mansikanmakuisia auringonpaahteisia kesäpäiviä!

1 kommentti: