keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

keskiviikkoisia


Suklaacookie & kahvi & vanhoja sisustuslehtiä. Pieni, rauhallinen hetki itsekseen pihassa. Aurinkokin yllätti pilvipeitteen takaa.
Vanhat lehdet herätteli sisustushaaveita, askeleeni saattavat kulkea yllättävänkin pian rautakaupan maali- tai tapettiosastolle...

Siivoilua ja hetken mielijohteesta rullasin matot lattiasta ja ehdotin lapsille ja serkkuplikoilleni että lähdettäisiin illalla mattopyykille, kun huomiseksi luvattu poutasäätä niin saa matot kuiviksi.

Kirppispöydän järjestelyä, toinen päivä menossa ja aika kivasti on romut vaihtaneet omistajaa. Tai lähinnä vaatteet. Olen hurjan ylpeä itsestäni että sain aikaiseksi ottaa pöydän, kun niin paljon kesävaatetta kumminkin myyntiin meni. Syksyllä sitten uusiksi.

N.Y.T. - nyt! Makaroonilaatikko ulos uunista ja sitten juuriharja heilumaan!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa täydelliseltä ja inspiroivalta hetkeltä. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Aivan unelmakeittiö kuvissa.. ihana tunnelma! Mutta niin on tunnelmat kohillaan myös sun kuvissa♥ Tsemppiä remppailuihin, lopputulos palkitsee aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toi keittiö on ihan mahtava!! Haaveissa vaan vastaava....tai ehkä siks kun meillä alkais keittiöremppa, on mun maku jo muuttunut. :D

   Poista
 3. Tääläthän löyti kaunis blogi. Lukijaksesi kirjauduin...:)

  Täällä mattopyykki vielä osottaa innostusta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Irmastiina. Kiva että pidät ja tervetuloa lueskeleen jatkossakin :)

   Poista