perjantai 9. elokuuta 2013

21 päivää, 3 haastetta
Nappasin haasteen My Villa May-blogista, ja haaste meni jotakuinkin ulkomuistista näin:
annetaan itselle 21 päivää aikaa oppia uusia asioita, joita haluaa lisätä pysyväksi osaksi arkea. Ne asiat voi olla itselle mitä vaan, mikä itselle olisi tärkeä juttu.
Terveellisempään elämäntapaan nämä monilla taisi olla, ja itse omin heti kaksi samaa kohtaa kuin haasteen laittajallakin:

* Joka päivä liikuntaa, väh. 30min. lenkki
* Smoothie päivässä
ja sitten lisäsin sen mikä tuntuu olevan oudon vaikeeta, eli riittävä juominen
* 2-3 litraa päivässä vettä

Tein jääkaapin oveen itselleni tarrataulun, johon lapsille jätin tehtäväksi antaa äidille tarran jokaisesta onnistuneesta päivästä.
Tänään lähti käyntiin 3. päivä ja mulla on siellä kaksi komeeta hymynaama-tarraa...


Lenkit on ollut kahtena ekana päivänä niitä nippanappa 30 minuutin lenkkejä, ja aika tekeminen on ollut että olen löytänyt aikaa ja motivaatioo. Lenkkihän ei tarkoita mitään joka päiväistä juoksulenkkiä vaan se voi olla hyötyliikuntaa vaikka kauppaan ja takaisin.

Juominenkin on haastavaa. Mulla on keittiössä litranen ikean lasipullo, joita siis tasan sen 2 olen saanut alas. Tiedän että ennen tätä taitaa vedenjuominen olla 0,5litran luokkaa, eli aivan liian vähäistä. Vapaapäivinä vedenjuominen on huomattavasti helpompaa, kun ainakin tässä alussa vessareissut päivässä on triplaantunut!

Smoothie päivässä on varmaan se helpoin. Sinne kerään pihasta marjoja, mukaan aina jotain pakkasesta, ja sitten banaanin, jotain vihreää esim. lehtisalaattia ja basilikaa, lurauksen hunajaa ja vettä tai joskus jotain maitotuotetta.

Näillä mennään! Asiaan siis kuului kertoa miten homma kullakin rullaa, eli varmaan jokunen postaus aiheesta tulossa...

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen marjasmoothie ! Mä nakkaan monesti mukaan rahkaa, leseitä ja raa'an kananmunan, niin saan smoothiesta kunnon aterian.

    Mun varmaan pitäisi myös tarttua tuohon haasteeseen, ainakin just vedenjuuomisessa olisi tekemistä... ja siivoamisessa. Ja koneen ääressä istumisessa. ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvä ja mielenkiintoinen haaste! Pitäis ostaa jonkunlainen tehosekoitin että sais tehtyä noita juomia.

    VastaaPoista