tiistai 13. elokuuta 2013

smoothie päivässä
Päivä 7/21 menossa. Ja ehdottomasti helpointa on ollut noudattaa smoothie-sääntöä. Vapaapäivinä juoma on korvannut välillä lounaan, iltavuoroissa yhtenä päivänä hätäapuna toiminut "teollinensmoothie" poiki idean lasipullon uudelleen käytöstä ja täytöstä. Ja näin evääksi saa kivalla tapaa, kauniissa pullossa annoksen.
Teen aina kerralla koko kannullisen eli 1½ litraa, eli tästä riittää useampi lasillinen ja myös lapset on nyt juonut päivittäin smoothien. Oikeastaan tämänhetkinen smoothiemestari on meidän 4vee, joka tahtoo loihtia herkun, maustaa ja toimia tehosekoitinkoneenkäyttäjänä.

2 banaania
2 nektariinia
1 prk mangososetta
2 dl appelsiinimehua
1 prk rahkaa
1dl maitoa
kardemummaa

Viimeinen kuva on viikon takaisesta Särkänniemihurvittelusta, Koiramäki oli erittäin positiivinen yllätys, sieltä olisi postauksen verran kuvia, joista myöhemmin...

Meillä on tänään vapaapäivä pienemmän ukkelin kanssa, siivoilua ja asioidenhoitoa. Illalla taas jalkapallojuttuja isomman osalta. Näin se arki vaan taas rullaa, vaikka vielä viime viikolla ahdisti ja ajattelin ettei varmaan lähde mitenkään käyntiin.
Ihminen vaan kummasti sopeutuu. Ja uusia lomia tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti