keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Aamu

Herätys 8.20, torkulla 10 minuuttia lisää aikaa. Huolehdin koululaisen kouluun. Ulkona sataa vettä. Harjoitellaan aamutoimien ohessa hetki englantia.

9.00 talo on taas hiljainen.
Hetken ajattelen kömpiväni takaisin petiin, sen sijaan laitan kahvin tippumaan. Pitkästä aikaa teen aamupalaksi annoksen rahkaa, hedelmiä ja pähkinöitä.

9.40 istun yhä koneella, luen rästiin jääneitä lemppariblogeja, selailen facebookin, tylsää miten vähän päivityksiä ja miten paljon mainontaa ja muuta joka ei kiinnosta. Katson sähköpostin, maksan muutaman laskun. Sovittelen uutta nukkamattoa tv-huoneeseen. Ystävältäni eilen ostamaani. Se on harmaa ja pehmeä jalkojen alla.

Soitan yhden puhelun, joka venyy puolen tunnin puheluksi. Siinä samalla laittelen pyykkiä pyöriin, siivoilen keittiön, sytytän kynttilöitä. Tästä taitaa tulla tähänastisen syksyn pimein päivä.
10.20 pikkumies nukkuu edelleen. Ymmärtää olevansa lomalla.

15 kommenttia:

 1. Onnentyttö kun saat noin rauhaisan aamun :) Siinä vaiheessa kun sammutit torkun vikan kerran olin istunut jo 2,5h työkoneen ääressä. Ajoin (maaseutupätkällä ennen isoa tietä) töihin sellaisessa sumussa, että epäilin vahvasti ikinä pääseväni kaupunkiin!
  Hämärää on tren keskustassa edelleen... jos joskus keli on ANKEA niin se on nyt :)
  Siinä vaiheessa kun sinä hilpaset duuniin, minä ajan hiki hatussa kotiin jo koiraa lenkittämään!
  TYÖNILOA MEILLE näinä ankeina(kin) päivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aamu oli täydellinen, mutta kyllä se hälinä oli sitten illalla vastassa kun pääs töistä kotiin :D että puolensa ja puolensa, mutta pakko myöntää että tykkään näistä iltavuoroistakin! Työniloa huomiseen aamuun sulle Nipsu!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) niin se kyllä oli! En varmaan koskaan lakkaa ihastelemassa rauhallisia aamuja :)

   Poista
 3. Kuulostaa niin helpolta tuo sinun aamu, olisi todella ihanaa jos itsekin saisi joskus aloittaa aamut rauhassa, mutta ei, töihin on suoriuduttava ja kauhealla kiireellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. iltavuoroilla on puolensa! Kiva myös että saa illalla valvoa pidempään kun ei aamulla ole 6.00 kello soittamassa :) mutta eipä vuorotyökään pelkkää herkkua ole!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiitos :) mietin taas hetken että ompa turhanpäiväinen aihe TAAS kerran kuvata ja kirjoittaa, mutta kiva huomata että tälläisen "ihan tavalliset jutut" kiinnostaa edelleen :D

   Poista
 5. Voi miten ihana aamu ja kauniit aamu-utuiset kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ♥ kuvista tuli vähän suttuisia kun valoa oli niukasti ja kuvaajalla oli hoppu päästä aamukaffiin käsiksi :D

   Poista
 6. Ihana postaus! Saat arjen kuullostamaan ja näyttämään niin ihanalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!! kiva kuulla :)) joskus voi jopa olla niin että saan sen kuulostamaan jopa helpommalta kuin se on ;) tai sitten vaan nautin niin paljon noista pikkiriikkisistä asioista :)

   Poista
 7. Ihanat kuvat, tunnelma ja mikä aamu =) Aivan mahtavaa!! Meillä huudettiin viime yö, kun ollaa niin räkäsiä ettei nukkumisesta oikein tule mitään. Aamulla maistui uni, mutta niin maistui minullekin =D Mukavaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos suveliina ♥ voi teitä räkäisiä, se on kyllä kakkamaista että pikkuihminen valvoo ja valvottaa. Ei ollenkaan kivaa. Nuo ajat oon melkein jo unohtanutkin. Mutta senverran muistan ne valvotun yön jälkeiset aamut oli jotain muuta kuin ihanaa, tunnelmallista ja rauhallista....Tsemppiä ja jos helpottaa että tuokin aikaa menee ohi. Valvotuistä öistä ei voi nauttia, mutta kestää paremmin kun tietää sen olevan väliaikaista!Paranemisia!

   Poista