maanantai 7. lokakuuta 2013

Päivänvaloa

 

Syksyinen auringonpaiste on siitä ihana, että se ei saa aikaan samanlaista likaistenikkunoidenahdistusta, kuin kevätaurinko. Ainakaan kovin pahasti. Eikä sillä, että keväälläkään olisi ahdistanut riittävästi, koska osa ikkuinoista on kokonaan pesemättä.
Ja tässä pitäisi alkaa suunnitella tulevan viis veen synttäreitä, että tässä parin viikon aikana on sekin ikävä kotihomma hoidettava.

Pikkukakkonen on loisto juttu, edelleen. Täällä kämpässä on hetkessä ihanan hiljaista.
Hyödynnetään hiljaisuus miettimällä nyt vaikka sitten sitä synttärijuhlien päivää, ja lähetellään (tylsään tyyliini) synttärikutsut fb:ssa. Ne sellaiset pahviset, itsenäperrellyt kutsukortit olisi niin paljon kivemmat, mutta joskus sitä vaan on mentävä sieltä missä aita on matalin...


4 kommenttia:

 1. Syksyn valokin on jotenkin niin erilainem, pehmeä. Kauniisti valo tuleekin teille. Onneksi sitä on riittänyt viime aikoina. Kerätään valonsäteen talteen, kohta pimeyttä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit. Valo on pehmeä, :) Juu tässä on pakko koittaa tsempata itseensä marrasjoulukuun säkkipimeitä varten!!

   Poista
 2. Teillä on siellä niin kivan näköistä. Mieluusti istahtaisin tuohon soffalle kaffikupin kanssa;).
  Lasten synttärit on kyllä ihan kivoja järjestää juurikin jokaisen lapsen toiveita kuunnellen.
  Mutta kyllä sitä on tyytyinen juhlien jälkeen ja eipä "tartte" kyseiselle lapselle vuoteen järjestää juhlia.
  Energiaa sinne synttärivalmisteluihin.
  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ♥
   Kiva kun jätit kommenttia! Energiaa tässä koitetaan kerätä...Ja samalla päätin olla stressaamatta jos joka nurkka ei ole tip ja top. Juhlissa kuitenkin vain lähipiiri, jotka tietää millaisia me ollaan ja millaista meillä on. :)

   Poista