sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Äidillä on äidin oikeudet.


Kuten vaikka syödä sunnuntaina aamupalaa yksin olohuoneessa. Heti sen jälkeen kun on herännyt kesäaikaan (jeeeeee) ja laittanut pikku-ukkelille piirretyt pyöriin.
Sen jälkeen kuvannut ja myynyt kasan lastenvaatteita, vähän siivoillut, grillannut lounaaksi makkarat ulkona, pessyt pyykkiä, ripustanut ne ulos kuivumaan, ja tehnyt illan töitä( ne onkin niitä velvollisuuksia....joita on riittämiin).
On ihan tuhoontuomittua koittaa bloggailla kesken iltatoimien, ja kuvitella että ajatus kulkisi, samalla huikaten miesväellä iltahommista "peskäähän hampaat", "kasvot kanssa", "vaatteet pyykkiin", "onko koulureppu valmiina?", "huomiset liiksavaatteet!", "lelupäivä", "tiistaina on kokeet"...
Hyvää yötä. Hyvä jos illan leffan jaksaa katsoa ensimmäiseen mainoskatkoon. Aamulla soi kello 6.10. Mutta eikös vaan ole mahtavaa että on kesäaika alkanut?

6 kommenttia:

 1. Ihan huippua tosiaan, että kesäaika alkoi :)

  Mukavaa maanantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa viikonalkua sinnekin Johanna!! .)

   Poista
 2. Mahtava kesäaika. Valoa riitti illalla niin, että tajuttiin tulla sisään vasta kahdeksan aikaan ja pojan nukkumaanmeno vähän venähti. No, kesäaika tarkoittaa kai myös kesänukkumaanmenoaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä!!! Illat venyneet ihan huomaamatta, varsinkin noilla aurinkoisilla keleillä ei huomannut ollenkaan ajankulua :) ikäviä on vaan aikaset aamuherätykset.

   Poista
 3. Kesä ja aika on ihan ok, mutta kesäaika ei tälläisen aamu-unisen mielestä ole kyllä mistään kotoisin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin puolensa ja puolensa, itse olen onneksi aika aamuvirkku!

   Poista