maanantai 19. toukokuuta 2014

ajankäytöstä muutama sananen

 

Poikkesin huikkaan että elossa ollaan. Kroonisen aikapulan riivaamana tosin, mutta muuten kaikki ennallaan.
Ollaan töissä & puuhaillaan pihalla, sen mitä ehditään, aurinko vetää puoleensa magneetin lailla. Lapset kinusivat jo eilen uimaan ja kahdesti käytiin rannalla. Kastoivat talviturkkeja...hrrrrrrr....
On ollut kahdetkin kolmekymppiset parin viikon sisällä ja yhdet häät.
Yhtä juhlaa siis.
 
Eilen ripoteltiin porkkanaa, sipulia, tilliä, persiljaa ja salaatteja kasvimaalle. Tomaatinalut kasvaa hitaasti, toivonmukaan varmasti ja saavat jatkaa kasvuaan verannalla.
Tänään haettiin ensimmäiset kesäkukat.
 
Instagramin puolella voit seurata nimimerkkiä HEIDISUSANNA79
jos haluat kurkkia sitä kautta arkeeni ;)
Blogi, kun tunnetusti jää aina vähimmälle, etenkin näillä keleillä!

6 kommenttia:

 1. Ihana sisäänkäynti! Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, kyllä tässä taas tuntus olevan arjessa kierroksia muutama ylimääräinenkin. Sanoisin että huokastaan kun koululainen pääsee nyt ensin lomalle :)

   Poista
 2. Kivan näköinen sisäänkäynti! :)

  VastaaPoista
 3. Keleistä ja juhlista pitää ehdottomasti nauttia nyt kun se on mahdollista, blogia ja kaikkea ehtii kirjoittaa ahkerammin sitten sadekeleillä. :) Mullakin on nyt tomaatit ja paprikat pihalla, saa nähdä miten "kotiutuvat" tuohon takapihan terassille. Taimien paleltumista en näillä keleillä niinkään pelkää, enemmän jännittää miten selviävät näin alkuun auringonpaisteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se on :) Sitä vaan välillä kuvittelee venyvänsä kaikkeen, mutta ei, kyllä vaan jostain on tingittävä. Nyt se on tietty äidin harrastuksista blogi.

   Poista