torstai 29. toukokuuta 2014

Helteiden hellitettyä viihdytään sisätiloissa & maalisuti viuhuu...

 Niinhän ne helteet oli ja meni. Tälläerää nyt kumminkin. Vietellään tässä viiden päivän vapaita päiväkotilaisen kanssa. Eilen siivoiltiin, leivottiin kolme pellillistä pizza, saatiin lounasvieras, hoidettiin ruokaostokset, istutettiin kesäkukkia, käytiin maalikaupassa ja illasta nappasin itselleni tunnin omaa-aikaa suuntaamalla jumppasalille.

Päätin sitten kumminkin maalata sen olohuoneen työpöydän. Kaipaan raikkaampaa ilmettä siihen nurkkaan ja sitä nyt toivonmukaan on luvassa. Tapettihaaveet sen kun kasvavat koko alakerran osalta, mutta maalipurkin ostaminen ja sutin heiluttaminen on nopein, helpoin ja edullisin ratkaisu kyllästymiseen.

Tänään sain pöydän maalattua toiseen kertaan ja nyt odotellaan että kuivuu ja saa ruuvattua laatikkoon uuden nupin. Maalia riitti tv-huoneen arkkupöytäänkin, jonka maalipinta oli jo todella kärsinyt.
Apulaisena hääri tuo kovin touhukas 5vuotias. Kysyi lähes tauotta: "Onko kohta valmista?", "Koska minä saan maalata?".
Ja olihan tuon pojan päästävä myös maalauspuuhiin. Wc-jakkara on ihan loistava kohde pikku tuunaajalle. Siitä tuli juuri niin hieno kuin sen olla pitääkin! Ja poika oli hurjan tyytyväinen kun pääsi oikeisiin hommiin.

Nyt lisää AAMUkahvia, odottelen että loputkin perheestä heräilee (jaa että hiukan aamu-unisia meidän miehet). Sitten ajattelin että mennään ulos  syömään. American Diner houkuttelisi.

Mitä sinun päivääsi kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Totaalinen kotipäivä, jollei naapurinrouva intoudu kävelylenkille ip. Tyhjentelen varastoja, että päästään remontoimaan. Yhteen kasaa säilöttävät, toiseen kierrätettävät...

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totaaliset kotipäivät on väliin niin tarpeellisia. :)

   Poista