torstai 5. toukokuuta 2011

tämänpäiväisiä
Pääsimpäs sanomasta, etten ole törsäillyt.
Tänään ehdin pikaisesti käväistä kirpparilla, ostin kaksi sisustuskirjaa yhteensä viidellä eurolla. Ja esikoiselle lenkkarit kolmella eurolla.
Ei kai tätä voi tuhlailuksi kutsua...

Kotona vaihdoin verhot. Ripustin kokeilumielessä (huom! silitystä vailla) äitini pöytäliinan ikkunaan. Designers Guildin kuppikangas on herkullinen! Aika kivaa vaihtelua niin pitkään roikkuneisiin valkoisiin verhoihin..
Tyhjensin myös tumman astiakaapin päällisen, joka kaipaa nyt jotain seinälle.

Pieniä juttuja ja silti heti piristää kodin yleisilmettä! Pienet asiat, pienet muutokset tekevät kodista taas viihtyisämmän.

8 kommenttia:

 1. No saat kyyllä synninpäästön, ei ole liiaksi tuhlailtu:) Ihanat uudet verhot

  VastaaPoista
 2. Ihana toi nojatuoli.Tahtoo kans tollasen.
  Mä olen yrittänyt metsästää tota samaa kirjaa kirppareilta kun en viitsi maksaa siitä sitä mitä pyydetään kirjakaupassa.
  Mä olen kaks päivää silittänyt ihan hulluna,täytyy viedä kirppikselle lasten pieneksi menneitä vaatteita.Mulla on menossa älä osta mitään kuukaus,myydä saa...

  VastaaPoista
 3. On teillä niin ihanan näköistä. Nojatuoli on raikkaan värinen. Meillä on malliltaan samanlainen sullotuna vaatehuoneeseen ja odottaa verhoilua. Tällä hetkellä se on vaalean vihreä. Ei toimi sitten mitenkään ja joutui väistymään mummilta perittyjen tuolien tieltä. No sinne seuraavaan kotiin sitten ja tuunattuna. Kivat kirjalöydöt. Nekin löytyy hyllystä =) ja vielä molemmat. Joskus mietin, kuinka samanlaisia juttuja meillä onkin, pöhköä =) Mutta ihanat verhot ja hyvät löydöt. Nyt nukkumaan. Mukavaa jo kohta alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Kuppikangas on suloinen :)
  No ei ollut kyllä törsäämistä! Mulle kans kelpais tuo toinen kirja, mutta en vaan raaski ostaa normaalihinnalla.

  aurinkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Tosi kivoja värejä.
  Pienellähän sitä jo saa kotiin piristystä, ei aina niin isoja juttuja tarvita. :)

  VastaaPoista
 6. No ihan tosi hyvä löytö nuo kirjat! Teillä on niin kaunista ja kodikasta ja toi verho piristää just kivasti. Aikast houkutteleva sohva myös :)

  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ootte te kyllä mahtavia!! Kiitos...
  Kyllä itse taidan kanssa tykätä niin verhosta että silitykseen menee ja takas ikkunaan, ainiin jos ikkunan pesis sitä ennen :))

  Tuoli on mummulan vintiltä mukanani kiertänyt nyt useamman kodin, tykkään taas siitä, vaikka välillä oli vaihe että ajattelin sen olevan ihan kammotus ja että värikään ei sovi.
  Tunnearvoa niin kovasti että en sitä koskaan minnekään hukkaakaan..Verhoilu on suunnitelmissa kylläkin koska tuo on jo aikansa elänyt!

  Suveliina, olen kyllä kanssa huomannut että meillä on hyvinkin paljon yhteistä :)) Kivahan se!

  Selma, kiitos synninpäästöstä ;)

  Teija ja Esmeralda, kiitos kovasti ja viikonloppuja sinnekin!!

  Sannu ja Emilia, mä mietin kyllä että toisen kirjan olisin arponut, mutta juuri sen toisen kirjan :D Katsellaan...

  VastaaPoista
 8. Ei voi kyllä törsäilyksi sanoa. :) Viihtyisä koti!

  VastaaPoista