sunnuntai 29. toukokuuta 2011

viikonlopun kirppistelyt

 Viikonloppuna on kierretty tiiviisti kirppareita. Eilen käytiin naapurikunnassa rompetorilla, joka oli oikeastaan pienoinen pettymys. Hirmuisesti tavaraa, mutta aivan ylihinnoiteltuja. Antiikkikaupoissakin voisi tehdä ostoksia halvemmalla. Kuvissa oleva kymmenenmetrin mitta (pituushyppymitta) oli ainoa ostos, 1,5euroa.
Ylemmissä kuvissa oleva arabia vanha ja krakeloitunut iso kulho löytyi samaisen naapurikylän yhdeltä kirpparilta 5eurolla.
Kelpaa meidän käyttöön, vaikka onkin jo kaukana priimakunnosta.
 Ihmeen ronkeli huomasin olevani kirppareilla. Olihan siellä monia juttuja, mutta olen tällä hetkellä aika tarkka siitä mitä niistä maksan. Liian paljon tavaroissa, astioissa hinnat huitelee pilvissä. Lastenvaatteita en ole löytänyt pitkään aikaan, alkaa olla pojat niissä mitoissa ettei hyväkuntoisina, edullisesti löydy.
Tänään kävin yhdellä lastentarvike-ulkokirpparilla, ostin joitain leluja ja kirjoja, ja ulkopelejä muutamalla eurolla. Ja pinon kivoja lehtiä 2eurolla.
Nyt niiden pariin...ja vällyjen alle. Koleaa on ulkona ja sisälläkin.

Kiitos vielä Liisalle edellisestä "ongelmapostaus"-kommentista, sain sen avulla toimimaan kommentoinnin omassa blogissa, kannattaa muidenkin muuttaa kommentointiasetuksia jos ei toimi nykyisellään!!

Keskustelua kirppistelystä löytyy Petriinan blogissa, mielipiteitä ja mm. äänestys, käykää kurkkaamassa!

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Kulho on tosi kaunis varsinkin. Eipä löydy oikeen meidänkään 5-veelle enää vaatteita kirpulle, jotain sellasia parempia "pyhävaatteita" ehkä.

  Ja täytyy mennä kurkkaa toi ed. postaus, mulla ei oikeen kommentointi toimi kaikkiin blogeihin!

  VastaaPoista
 2. Taas kivoja löytöjä! Kelpaisi tännekin. Ja jaan vielä ärsytyksesi ylihinnoiteltuihin tuotteisiin! Menee hohto koko hommasta jos myytävät ovat joko liian huonokuntoisia tai kamalan hintaisia. Ostaisin mielelläni käytettyjä vaatteita, koska ajattelen että pesuissa ne jäämät olisivat niistä jo kadonneet ja muutenkin tietty, mutta en kyllä suostu niistä mitä vaan maksamaan.Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 3. Teija, toi on totta että ns. parempia vaatteita hyvällä tuurilla löytyykin! Tänään oli kirpparilla useampikin me&i-paita, 9eurolla, ja haalistuneita tai tahraisia! Uskomatonta...
  Koita ihmeessä, jos sunkin kohdalla auttasi noiden asetusten muuttaminen. :)

  Selma, ylihinnoittelu on ihan superärsyttävää! Tuolla rompetorillakin pyydettiin esim. emalikipoista kymmentä euroa!!! ja pannuista ja kattiloista 40euroa!!! sitten oli sellainen aika hieno vanha puinen olutkori, 50euroa!!! huh, kuitenkin, vaikka oli paljon hienoja juttuja, en ikinä maksaisi tuommoisia...eipä siellä moni kulkenutkaan tavarat kainalossa, vaan luulen että ne jäi myyjien käsiin. Mietin vaan että mitä järkeä, jos tavara ei edes liiku? Ja se mikä lähti eurolla parilla, oli silkkaa krääsää josta kaikki haluaa eroon!
  piste.
  Tää aihe saa mut melkein kiehumaan :D

  VastaaPoista
 4. Kauniit nuo kipot ainakin kuvissa ! Tuo turkoosi on ihan herkku lilan kera.

  Ihmisillä on hiukan mopo karannut käsistä noiden hintojen suhteen. 40€ jostain vanhasta kattilasta on kyllä aika paljon! Ja se, että tuodaan tahraisia ja rikkinäisiä vaatteita myyntiin, menee yli hilseen ihan täysin. Miksei niitä voi laittaa suoraan roskiin ?

  Kiitos linkityksestä ja mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista