perjantai 20. toukokuuta 2011

toukokuun ilta
Hälinä-hulina viikko ollut tämäkin. Miksi ihmeessä keväästä tulee aina niin kiireinen? On pihajuttuja, pakollisia ja einiinpakollisia hommia "puutarhassa", on harrastusten päättäjäisiä, vanhempainiltaa, eskarin kevätjuhlaa ja kaikkea muuta mahdollista. Toivon että kesäkuu tuo tullessaan kaipaamani ohjelmoimattomat päivät.

Kirsikkapuut kukkivat, omenapuutkin ihan pian.
Istutin maahan lehtisellerintaimet (toivonmukaan en ole liian aikaisessa), salaatinsiemeniä ja yhden basilikaruukun. Ja esikoinen kylvi heille, pojille, hernemaan.

Pihapöytä sai päälleen kirppisliinan, joka on pinnaltaan vahakangasmainen, muttei kuitenkaan sellainen kiiltävä muovinen. Lyhdyssä on arabian kupissa mansikanalku. Kirsikkapuun oksille ripustin pari lyhtyä.

1 kommentti:

  1. Mukavalta kuullostaa, vaikka kiirettä pitääkin. Toivottavasti hulina rauhoittuu edes hetkeksi. Meillä tuntuu olevat jo koko kesä melkein buukattu jo etukäteen. Arvaa, pakko tulla kertomaan, että sunnuntaina ja maanantaina mennään kattomaan pari mahdollista kotia. Saas nähdä kuinka käy =) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista