torstai 9. kesäkuuta 2011

Siesta

 Näistä aineksista; pihan vihreistä (voikukan ja herukan lehdet, nokkonen, minit lollorossot, minit sitruunamelissat), jäisistä mansikoista, banaanista, leseistä, parista desistä kylmää vettä ja lorauksesta hunajaa on meidän kuumaakin kuumemman keskipäivän drinksu tehty!Ja näissä puitteissa sitä siestaa vietetään! Sain siivoiltua (taas) siitepölyjä pihakalusteista ja laitoin liinaa ja siirtelin kukkien paikkoja, toin penkeille pehmusteita ja korillisen lehtiä. Kelpaa näistä päivistä nauttia!

3 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. Ihan hirvittää katsoa parvekkeelle, jota ei ole vieläkään laitettu kesäkuntoon. Kalusteet ovat paksun ruskea siitepölyn ja autonpakokaasulian alla. Apua! Ehkä saankin inspistä sun kuvista laittaa se nyt kuntoon. En ole vielä kesäkukkiakaan laittanut. Ollaan menossa tänään nyt toistamiseen katsomaan yhtä taloa, josko se sitten olise se koti. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä kuule innostuin sun innostamana tekemään sellaisen smoothien hedelmistä ja siitä tulikin tosi hyvää. Kalle sanoi monta kertaa, että "tää on tosi, tosi, TOSI herkullista!" :)

  Hieno toi teidän grilliKATOS!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos suveliina!! Innolla seurailen teidän talonmetsästystä, toivonmukaan nyt pian tärppää niin pääset sinne laittemaan paikkoja! =) Eipä sitä varmaan huvita isommin laitella kukkia ym. kun suunnitelmissa on muutto...

  Anna, kyllä meillä todellakin on komea KATOS!!! =) Naurattaa vieläkin...
  Ja hyvä homma että teilläkin on tykätty, meillä pojat tykkää hirmusesti, niille saisi surauttaa smoothieita joka välissä ja isompi tykkää miettiä ja maistella aina mitä olen sekaan heittänyt! Helpolla menee siinä iso määrä vitamiineja!

  VastaaPoista