sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

tiivistetyt juhannuskuulumiset


Keskikesää juhlistettu.
Perheen ja suvun kera perinteisin menoin.
Grillausta, ulkonaoloa, yhdessäoloa, sauna, kokko, latokaraoketanssit, diaboloesityksiä lasten toimesta, kalastusta, kävelylenkkejä, jäätelöä, muurinpohjalettuja.
Kolmen päivän kotoa (koneelta) poissaolon jälkeen mukava istahtaa, lueskella muiden kuulumisia, pyykkäillä ja valmistautua uuteen viikkoon.

Vielä yksi viikko lomaan.

4 kommenttia:

 1. Latokaraoketanssit kuulostaa hauskalta,en ole koskaan tuollaisista kuullutkaan=D Mukavaa alkavaa viikkoa ja lomanodotusta!

  VastaaPoista
 2. Heippa Heidi! Tuli niin kova ikävä kuulumisiasi ja ihania postauksia, että pakko oli tulla tänne kurkkimaan. Olen pitänyt kokonaan lomaa blogeista ja pakkohan se oli palata ;)

  KIva, että blogisi on yhtä ihana kuin ennenkin <3

  T: ex-Minnin mökin Minni (nyk. ihan uudessa blogissa;))

  VastaaPoista
 3. Kirsi, nämä tanssit oli ihan sellaiset "sukujutut" eli "omatekoiset"...miten sen nyt mahdollisimman fiksusti sanoisi. :) Perinne kuitenkin jollaintapaa. Itse en kyllä laulanut :)) Ja kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin!!

  Minni, Ompa ihan mahtava kuulla sinusta!! Oon miettinyt monesti, että mitähän sinne kuuluu, lähdenkin heti uuden blogisi metsästyspuuhiin. Vanha blogisi oli ihan lemppareitani, ekoja joita seurasin aktiivisesti!
  Ja kiitos ja kumarrus kauniista sanoista :)

  VastaaPoista
 4. LÖysit uuden blogini:) Pakko oli tulla vielä kertomaan, että melkein itku tuli sun kauniista sanoista. Ihan kuin hukkuneen ystävän olisi löytänyt taas uudelleen.. Kiitos Heidi!<3

  VastaaPoista