lauantai 5. tammikuuta 2013

sataprosenttinen arki
I kuva blogista viimevuodelta I
 
Alkaa maanantaina kun koululaisen kouluarki alkaa. On poika nauttinut lomastaan täysillä. Valvonut myöhempään ja nukkunut mielettömän pitkälle päivään. Voi noita pojan unenlahjoja, 14tunnin unet voi vedellä kevyesti! Lomalla on päässyt hoitamaan koiranpentua, käynyt kylpylässä ja uimahallissa, mummulaan päässyt yökylään, on vietetty kivat pitkät joulunpyhät, käynyt isin kanssa leffassa, ja uusi vuosi vastaanotettu ystäväperheen kanssa.
Luistelemassa käytiin pariin otteeseen ja pulkkamäkeen on juossut aina kun on ehtinyt. Meillä muilla koululaisen loma-aika on ollut vapaita, töitä, vapaita...päiväkotilaista roudattu päivystävään päiväkotiin. Onneksi sekin rumba on ohi ja maanantaina aukeaa oman lähipäiväkodin ovet ja hoitomatka lyhenee reilusta tunnista viiteen minuuttiin.

Tälle päivällä on sovittuna Funpark. Ollaan varattu sinne koko päivä aikaa. Auto starttaa tuhdin aamupalan jälkeen, ja kotiin tullaan illansuussa. Suunnitelmissa siitä piipahtaa vuorotellen miehen kanssa tekeen tarvittavia shoppailuja.6 kommenttia:

 1. Mä niin odotan arkea, kunnollista päivärytmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan jotenkin taas helppoa kun arki lähtee rullaan. Kaikilla on tietyt jutut, omat paikkansa, vaikkakin välillä se arki alkaa olla liian aikataulutettua kun illat menee harrastuksissa. Mutta aikansa kutakin, lomailuakin :D

   Poista
 2. Arkeen paluu alkaa tuntua hyvälle reilun kahden viikon loman jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla Riikka ollut noin ihanan pitkä loma? voi että...omaan lomaani on vielä aikaa...se oliskin huippukivaa kun sais lomailla aina lasten kanssa samaan aikaan ♥

   Poista
 3. hello heidi,
  this looks like delicious breakfast.

  VastaaPoista