sunnuntai 11. toukokuuta 2014

kulunut viikko ja tämä päiväIhana lomaviikko on lopuillaan. Ollaan ehditty monenmoista ja ollaan oltu pari päivää ihan joutenkin. Ikkunanpesut jäi kesken, kun kärsin motivaatio-ongelmista. Keittiö sentään sai puhtaat lasit ja uudet kauniit verhot. Kääntyi siinä samalla keittiössä pöytä pitkittäin ikkunan eteen. Lamppu roikkuu nyt ihan väärässä paikassa ja keskellä keittiöö on "tanssilattia". Mutta lapset äänestivät pöydän pysymään jonkun aikaa näin. Kivaa vaihtelua kuulemma.

Me (miesväki) istutettiin päärynäpuu ja mustikkapensas. Sen jälkeen alkoi kahden päivän sateet. Viimein alkaa kunnolla piha vihertää.

Oltiin lomaseuralaiseni, pikkuherra viisveen kanssa Herra Hakkaraisen talossa. Tykkäsi kovasti. Roolileikit kun on juuri nyt kova juttu!

Eilen oli tämän äidin omaa aikaa, pyörähdin yksillä kolmekymppisillä.
Tänä aamuna olen nauttinut kaksi aamiaiskattausta, kun nuorempi paistoi isin avustuksella pekonia ja munia aamuysiltä. Isompi kömpi alakertaan muutamaa tuntia myöhemmin ja keitettiin uudet aamukaffeet ja poika tarjoili äidille vohvelia runsaalla kermavaahtokuorrutteella ja vadelmilla.

Nyt vähän puuteria & huulipunaa ja lähdetään ulos syömään.

Onnea omalle rakkaalle äidille ♥  Kohta nähdään!

4 kommenttia:

 1. Kaunis pöytä, onko se ovesta tehty ja lasi päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ovesta tehty! On ollut meillä jo useita vuosia. Pelastin oven serkkuni talosta kun tekivät remppaa...silloin meillä sattui oleen vielä lasiliike naapurissa niin lasin teettäminen ja kotiin tuottaminen kävi kätevästi :) Mietin vähän väliä pöydästä luopumista, ja taas välillä suunnittelen hiomista/maalaamista/jotain?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos! Tykkään kanssa niistä tosi paljon. Ne on mieheni mummun perintöä.

   Poista