sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lomalla. 
 
Meillä alkaa nyt päiväkotilaisen kanssa viikon kesäloma. Lomat on pidettävä kahdessa osassa, ja se kolme viikkoa on sitten elokuussa. Tuntuu hyiseltä kun katsoo pihalle ja lämpömittariin, nipinnapin +5 astetta lämmintä. Hrrrrr..... Mutta ei auta valittaa, lomasäitään kun ei voi valita.
 
Yksi viikko nyt menee yhdessä hujauksessa, mutta jos tahtoo, niin ehtii siinä kaikkea kivaakin puuhastella. Kodin ja pihan keväthommia, kuten vaikka se piinaava ikkunanpesuprojekti! Jos huhkisi sen pois alta heti tänään niin olisi ikävät rästihommat pois hoidettu.
 
Lasten toive on ollut päästä uimaan. Sinnekin voisi mennä vielä tänään. Uimahallireissu kun onnistuu kurjasta kelistä huolimatta.
 
Ehkä me jotain tekemistä keksitään lomalla. Ja voipa olla niin että osaan olla hetken tekemättäkin. Ulkoilua, eväsretkiä, lähiseutumatkailua, yhdessäoloa, pientä arkipuuhastelua.
 

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaviikkoa! Toukokuussa voi loistavasti lomailla tekemällä vähän aktiivisempia juttuja kuin helteellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! :) Niinhän se on, ei sitä helteellä jaksa muutakun lojua auringossa (sekös vasta tylsää;)) Ei vaiskaan, asennekysymyshän tämä! Eilen ehdittiin jo pestä puolet ikkunoista ja käydä uimassa, tänään jatkuu...

      Poista