torstai 22. toukokuuta 2014

 
  Tälläistä meille. Omenapuut, kirsikkapuut ja päärynäpuukin kukkii. Voisin ihastella kukkivia puita tuntikausia ja räpsiä kuvia. Ja vähän ahdistaa ajatus että pari päivää ne on näin kauniissa kukassa, sitten mennään taas harppaus eteenpäin ja hups, kevät on ohi. Säiden puolesta ollaan jo kovastikin kesässä, mutta tahdon tuijottaa kalenteria ja nauttia vielä sen viikon verran toukokuusta.


Pojista pienempikin haluaa kalastaa ja osaakin aika hienosti jo heitellä. Isoveljensä jalanjäljissä mennään myös jalkapallon pariin, mutta vähän on vielä mutkia matkalla kun ollaan mattimyöhäsiä ja ryhmät tällä hetkellä täynnä. Koettiin isoja harmituksia tänään, mutta harmit haihtui kun pääsivät polskimaan päivän hiet uimarannalle.

Suojakertoimissa mennään viidessäkymmenessä ja silti käsivarteni on täynnä aurinkoihottumaa. Pitäisi verhoilla ihonsa ohuilla vaatteilla, mutta ei malta kun haluaa talven ja synkkyyden jäljiltä saalistaa jokaikisen auringonsäteen.♥

2 kommenttia:

  1. Aurinkoihottuma on tuskallinen ihottuma...se syyhy...kokemusta on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä piinallista. Joskus meni käsivarret niin pahoiksi että koko kesänä ei tarvinnut käsiä auringolle näyttää :/ Siitä viisastuneena suojakertoimet on isoja.

      Poista