perjantai 9. huhtikuuta 2010

kurakelit, lapiot ja ämpärit!
Kukaan ei varmaan kuvaa uusia hiekkaleluja (saatika julkaise kuvia), mutta kun ne näytti niin herkullisen värisiltä, kun ne oli vielä puhtaat. Ja jotenkin kun maa on vielä harmaa, kurainen, märkä! Niin kontrasti kirkkaanväristen kuravaatteiden ja lelujen kanssa on jotenkin vaan tallentamisen arvoinen. Mainittakoon nyt vielä että valokuvien räpsiminen on yksi intohimoni :) Yhtä paljon jaksan ihailla maasta nousevaa uutta elämää, kevättä ja kukkia. Narsissien ja krookusten vihreät.

2 kommenttia:

  1. Hei, ihanaa löytää toinenkin bloggaaja joka haaveilee tomaattiviljelmistä;) Tosin mun haaveissa ihan jos sais alkuun muutaman pareveketomaatin kasvamaan.. pitää asettaa tavotteet matalalle!Hih..
    Ihanan värisiä hiekkaleluja. Ollappa vielä lapsi, että sais tollasilla leikkiä. Tai kasvaisi jo tuo meidän pikkuneiti, niin äitikin pääsisi hiekkakakkuja tekostelemaan!:)

    VastaaPoista
  2. Henni, olen kanssa tomaattien ja kaikkien muidenkin viljeltävien kanssa todella aloittelija :) eli haaveillaan ja harjoitellaan! Viime keväänä uskaltauduin hankkimaan plantagenista tomaatin alkuja muutaman ja pidin tuossa lasitetulla verannalla, ja siitä se innostus lähti kun huomasin että kukista alkoi kehittyä pienenpieniä tomskuja ;) ja oli sitten hyviä...
    ja kiva että olet löytänyt blogiini :)

    VastaaPoista