sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Tavoitteita ensi viikolle


Syömispuoli on taas jotenkin rempallaan, syön mitä sattuu. Ja olo on sen mukainen. Ensi viikolla aion keventää, lisätä paljon tuoretta ja raakaa. Salaatteja ja hedelmiä!! Tässä kuvassa kaaliraastesalaatti jugurttikastikkeella.

Tavoittelen myös pihahommia päätökseen vadelmapuskin siivouksen osalta. Vanhat oksat saatava pois uusien tieltä! Ja viikonloppuna saamani orvokit istutettava ruukkuihin. Ja muutama muukin pihajuttu. Ainakin vielä kasvimaan kääntämistä.

Olkoon kolmas tärkeä tavoite pitkä fillarilenkki! Tahtoisin fillaroida enemmän, mutta jotenkin kummassa se aina ikäänkuin unohtuu. Autolla tehdään yli 3kilometriä suuntaansa matkat melkein aina, ja muuten kävellään rattaiden ja fillaroivan pojan kanssa. Hyötyliikunta kunniaan!!

2 kommenttia:

 1. Heei.. meillä on melkein samat tavoitteet huomiselle ;)
  Täällä pitäisi myös vähän kiinnittää huomiota syömiseen jatkuvan herkkujen mässyttämisen sijasta. Tarkoituksena on myös alkaa laittaa pihaa kuntoon ja lapioida pois ne vikat lumet.
  Kolmantena aion huomenna mennä juoksemaan.
  Joten ei muuta kuin nokka kohti huomisia tavoitteita! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva blogi sinulla!:) Hoksasin, että teillä taitaa olla pöytänä vanha ovi, jossa on lasi päällä? Et varmaankaan pahastu jos kopioin idean?:) Millaiset jalat tuossa pöydässä on? Saattaa olla, että olet siitä kirjoittanut myöhemmin tässä blogissa, mutta vasta aloin tätä lukea enkä ehtinyt pidemmälle. Olemme myös juuri muuttaneet rintamamiestaloon ja sisustusta tässä kovasti mietitään. Itse pidän myös kaikesta vanhasta.:)

  VastaaPoista