sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

VerantaTalossamme on kolme asiaa joihin aikanaan ihastuin. JOtka vaikuttivat vahvasti siihen että asumme tässä. Yksi niistä on veranta. Kylmä veranta nimenomaan! Tilana se on monikäyttöisin koko talossa. Keväällä se toimii kuraeteisenä ja taimien alku-kasvattamona (olipas sana). Kesällä se on lisätila, jossa voi istuskella aamuauringosta nauttien. Talvella siellä säilyy ruoat ja juomat kylmänä. JOulunaikaan ja muina juhlapäivinä! Ja ympäri vuoden verannalla säilyy suuressa valkoisessa laatikossa harrastevälineet, kumisaappaat, kuravaatteet, uimarenkaat, pelastusliivit, kukkaruukut ym. roinat. Ja lastenrattaat ja kasa kenkiä. :)

Tulevana kesänä on edessä projekti, johon kuuluu ikkunanpokien maalaus, verannan seinien maalaus ja lattiasta tarkoitus repiä muovimatto pois ja katsoa löytyisikö alta mahdollisesti puuta, jonka sitten maalaisi.

Tässä myös kuva ekoista istutuksista, jotka eilen kylvin; tomaattia, sipulia, retiisiä ja köynnöskrassia. Saa nähdä mitä niistä tulee, ekaa kertaa siis koitan siemenistä kasvattaa. Viime keväänä/kesänä ostin valmiin, jo aika hyvänkokoisen tomaatinalun ja kasvatin koko kesän tässä verannalle. Mutta tänä kesänä siirrän tuonne pihaan, on niin aurinkoinen paikka pihanperällä, että pakko koittaa tuleeko mitään satoa :) Jännää!!

ps. ne kaksi muuta asiaa oli keittiön puuhella ja yläkertaan vievät natisevat puurappuset, jotka ovat saaneet uuden maalin...mutta niistä jossain toisessa postauksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti