keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kuumaa Valkoista...Haen ideoita ja inspiraatiota kodin laittamiseen. Värimaailma on meillä hyvin pitkälle; valkoinen, turkoosi, tummapuu, keväänvihreä ja pinkki tehosteena. Seinäpinnat haluan aina jonkun väriseksi, niissä pelkkä valkoinen on tylsä. Valkoista on sitten matoissa, huonekaluissa, tekstiileissä. Viimeisin remppakohde on eteinen, johon haaveilin hillityn harmaata tapettia, mutta tapettikaupoilla en voinut vastustaa turkoosia. :)
Tykkään kyllä väreistä tosi paljon! Ja yleensä kodeista jossa näkyy persoonallisuus, ja että esineet ja huonekalut on hankittu kestämään, hyvin harvoin meille ostetaan kaupasta uutta. Vaan huonekalut ovat perittyjä, huudettuja, löydettyjä..ja sitten maalailen niitä tarvittaessa.
Kammoksun sisustamista jossa koko koti tai kodin yksi huone pistetään uuteen uskoon kertaheitolla. Tai että sohvaa vaihdetaan vuoden välein vain koska halutaan uusi. Ja koska niitä saa niin halvalla. Ja joka värissä.

1 kommentti:

  1. Täälläkin on sisustusideat ja inspiraatio hakusessa:)
    Joskus törmää noihin kerralla kuntoon-koteihin ja jokainenhan tekee tavallaan. Itse tykkään enemmän vähän persoonallisemmasta ja ajansaatossa muodostuneesta kodista.
    Meillä oli myös turkoosia edellisessä kodissa. Nyt oikeen tuli ikävä sitä väriä, kun luin sun postausta :D

    VastaaPoista