lauantai 11. syyskuuta 2010

vähän käytettyjä


Eilisen kirpparikierroksen saalista. Kolme tuntia, kolme kirpparia, kolmessa kunnassa. :) Hyvän ystävän kanssa vietimme tehokasta lapsivapaata laatuaikaa. Molemmat palasimme koteihimme hyvin tyytyväisinä.
Itsellekin löytyi jotain. Yksi raitapaita, hame ja farkkulegginssit.

Ja tällä rahalla millä sai kaiken tämän, ei olisi saanut yhdelle lapselle edes yksiä talvikenkiä!

(vaatteet koitin saada kivasti kuvaa, mutta pieni termiittini teki taas kaikkensa ettei äiti onnistu tehtävässään..toisaalta...näissä kuvissa näkyy kaikki tarpeeksi olennainen)

3 kommenttia:

 1. Kierrätys kunniaan. Ihanaa, kun ihmiset taas vievät vaatteita kirppikselle. Meilläkin mennään syksy kirppislöydöillä ja muutamalla kevään jäänteellä. En ole oikein koskaan ollut sellainen lastenvaatevouhottaja. Tietysti tykkään ostaa sellaista parempaa ekstravaatettakin, mitä usein ei kirppikseltä löydä, mutta vanhat ja toimivat riittävät vallan hyvin kuraleikkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Kirppikset on kyllä pienten lasten kanssa ja opiskelijabudjetilla ihan ehdoton juttu. Toisinaan huutiksestakin teen hyviä löytöjä, mutta niiden kanssa pitää aina miettiä, että mitä kannattaa maksaa, kun tulee postarit lisäksi. Meillä ainakin kesän shortiskauden jälkeen oli lähes kaikki pitkät housut liian lyhyitä pikkumiehelle ja varastoja on täytynyt ahkerasti päivittää tässä syksyn kynnyksellä.

  Mulle ainakin tulee hirmu hyvä mieli kirppiskierroksesta. Jotenkin ne tavarat sieltä on sallitumpia ostoksia kuin marketista uutena...

  VastaaPoista
 3. emilia: niin meilläkin mennään toisten vanhoilla koko syksy. No, muutaman paidan ja yhden collegepöksyt ehdin tilata pojille syksyksi hätäpäissäni kun oli kanssa kesän aikanä jäänyt pieniksi.

  katja: Mulla tulee juuri tuo sama, ihan mielettömän hyvä fiilis sen jälkeen kun olen tehnyt löytöjä. En pidä niitä edes varsinaisina ostoksina. ;) KOska hinta on yleensä murto-osa siitä mitä vaatteesta saisi pulittaa uutena, ja kun vaate nyt vaan on heti ensimmäisen pesun jälkeen käytetty.
  Muutenkin olen sellaista yletöntä törsäämistä vastaan ja uuden ostamista olen tehokkaasti välttänytkin.
  Huutista myös harrastan. Mutta siellä usein hinta sumenee, kun tulee itsellekin välillä pakkomielle että joku on "saatava" ja "voitettava". Sitä välillä kisaa ihan hulluun hintaan saakka, vain koska joku toinenkin olisi valmis maksamaan sen :D
  Eikä ikinä maailmassa maksaisi kirpparilla vastaavaa hintaa.
  Ja ne postarit...
  Vaatepaketit on hyviä.
  Nyt etsin nuorimmaisella sieltä brion pony-rattaita...

  VastaaPoista