maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulukuun kolmastoista.
Ensimmäinen joululahja paketoitu, alku sekin. Joulukortit edelleen jakamatta, lähettämättä. Mutta valmiina.
Vaatekutsut pidetty. Koti oli piukassa naisia ja lapsia, laskin  että seitsemäntoista meitä oli yhteensä. Tunnelman ja volyymin osannee kuvitella kaikki, ei tarvitse erikseen kuvailla. :)
Alennusmyynnit oli meneillään, pojat saivat pari paitaa, hyvityksenä siitä että äiti jaksoi kutsua ja kestitä.
Joulutorttukiintiö on täysi. Niitä on nyt paistettu oikein urakalla! Piparit oli tälläkertaa kaupan, omatekemät on jo paremmissa suissa. Ensimmäinen erä.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!! Ihana kun jaksat panostaa lahjapaketteihinkin. Todella kaunis yksinkertaisuudessaan. Muumimukejakin näyttää kertyneen mukavasti. Minulla on mies tehnty vanhasta laudasta keittöön kaapin, johon olen omat muumimukini sulllonut. Toivelahjalistalla on se uusin talviaiheinen. Saas nähdä tuoko pukki. Miehen sisko perheineen tulevat tortaina ja ajattelin tarjota joulutorttuja. Toivottavasti heillä ei ole kiintiö vielä täynnä =) Mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Tulin viettämään rauhallisen teehetken blogiisi. :) Ihana joulutunnelma jo teillä ja paljon kivoja juttuja! Kylläpä päivät tosiaan rientää ja vaikken mitään joulustressiä itselleni otakaan, niin silti tuntuu että valtavasti kaikkea tekemistä ennen lomalle lähtöä. Minullakin joulukortit lähettämättä...tänään sain sentään hankittua ja huomennahan vielä ehtii joulumaksulla! :D Kaunis paketti. Niitä on kyllä ihana värkätä!

  VastaaPoista
 3. kiitos suveliina ja saija ilahduttavista kommenteita! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että löysin tänään blogisi. Mukavia juttuja sinulla blogissasi! Pitää lueskella vanhat postaukset läpi. :-)

  VastaaPoista
 5. Nätti paketti ♥
  Muumimukit on kyllä ihan parhaita. Meillä alkaa vaan hyllytila loppumaan kohta kesken ;)
  Me päätettiin just, että seuraavat joulutortut, piparit ja glögit on sitten jouluna vasta. Alkaa olla kiintiö täynnä myös täällä!:D

  VastaaPoista
 6. absolutely white: TERVETULOA!!! :) kiva että olet löytänyt tänne ja kiva että klikkauduit lukijaksi :)

  minni: jouduin sortumaan TAAS tänään glögiin ja torttuun, oli esikoisen eskarin joulujuhla. Nyt koitan noudattaa samaa kuin sinä. Eihän tässä olisi kuin puolitoista viikkoa aattoon. :)
  Meillä ei kanssa mahdu muumimukeja (mieheltä jos kysytään; ei mitään mukeja) minnekään...
  ja ihan vähän olen harkinnut pakkaavani muumit laatikkoihin pojille "kapioiksi", ja hankkivani eriparikuppeja kaappiin kirppareilta! kun vaan ensin löytyisi kauniita kuppeja! =)

  VastaaPoista