sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulukuun yhdeksästoista.
Neljäs adventti. Viisi yötä jouluun! Enää. Jännitys tiivistyy, ja sanoisiko että vähiin käy ennenkuin loppuu.
Eilen sain askartelut ja käsityöt päätökseen ja uskomattoman helpottunut olo. Ensi vuonna toivon olevani viisaampi, enkä ala ommella mitään, ainakaan enää joulukuussa.
Väkertelin eilen muutamia noita karkkikeppikääröjä, Suklaamarengin innoittamana. Jos yleensä kaipaa askarteluun, joulukoristeisiin ideoita niin tuolla blogissa kannattaa piipahtaa!

Mukavaa sunnuntaipäivää, meitä kutsuu tänään joulutori naapurikaupungissa!

4 kommenttia:

 1. Onpas sulosia karkkikeppikääröjä! ♥
  Ja teillä on niin komia adventtikynttilärivistökin. Meillä unohtunut osa kynttilöistä vähän päälle pidemmäksi aikaa, niin on sitten eri mittasia kynttilänpätkiä..hihi.. Ei ihan niin esteettistä, mutta onneksi se ei ole niin justiinsa ;)
  Toi helpotus-fiilis on kyllä täälläkin koettu, kun lahjat saatiin vihdoin kaikki tehtyä ja pakattua. On kiva ootella h-hetkeä ihan rauhassa hyvillä mielin..
  Rauhaisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kääröjä ja askarteluja olet tehnyt. Olen ensivisiitillä blogissasi ja kivaa on. Minulla myös kolme poikaa:) Sulla alkaa olla joulu pulkassa, ´varmasti kiva fiilis. Mukavaa joulunodotusta ja käyhän kaaponkammarissa, jos ennätät.

  VastaaPoista
 3. Kaaponkammari: kiitos ja kumarrus! mukavaa että olet tänne tullut visiteeraamaan ja jätät viestiä, nämä aina ilahduttaa! ja tulen vastavierailulle ihan varmasti..

  minni: meillä on hyvin säntillinen 6vee, joka on huolehtinut kynttilöiden polttamisen ja ettei ne pala liian kauaa jne. Ehkä meilläkään ei muuten olisi tämä rivi tämännäköinen, vaan eipä se tosiaan ole niin justiinsa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania karkkikääröjä...minäkin tein omani Suklaamarengin innoittamana!

  VastaaPoista