torstai 13. tammikuuta 2011

lumisen päivän kuulumisia

Päivän saldo:
* kolmet lumityöt
* 3 x puolipannullinen teetä (yogi tea detox...ja illalla clipperin sleep easy, nam!) ja muutama pala tummaa suklaata...
* ainakin kolme tuntia ulkoilua päivän aikana
* punaposkisia lapsia, jotka kaivelivat koloja lumipenkkohin, tekivät jonoja jääkökkäreistä ja laskivat liukureilla umpihangessa
* manasin ja kirosin lumimääriä
* katselin ja luin uutisia ja australian sateista ja tulvista
* teen huomenna taas lumityöt marisematta, ollaan kuitenkin onnekkaita näin ja täällä
* illansuussa kirpparilta lampaantalja vitosella ja kaksi turkoosia emaliastiaa eurolla
* iltapalaksi savusiikaa ja mätitahnaleipiä ja riisisuklaata

5 kommenttia:

 1. Oikein mukavan kuuloinen päivä! Tuo ulkoilu etenkin on varmasti ollut todella piristävää, kun olet useamman tunnin viettänyt raikkaassa ilmassa! :)

  Minä en olekaan taas aikoihin käynyt kirppiksellä. Jokohan se olisi kohta taas aika käydä pyörähtämässä, jos löytäisi jotain kivaa.

  VastaaPoista
 2. Teillä ollaan oltu ahkeria ja kirpparillekin oot ehtinyt, kivaa! :) Minä haluaisin talven takaisin. Ei nyt ihan niin paljon lunta tarvittaisi, mutta paljon kivempaa kun on pakkasta tällaisen märän, likaisen sohjon sijaan...

  VastaaPoista
 3. Moikka,vastavierailulla ihanassa blogissasi.Klikkasin heti itseni lukijaksi. Selasin blogisi kokonaan läpi nauttien ihanista kuvista. Kyllä näkee,että olet kuvannut enemmänkin.Mielettömäiä kirppislöytöjä.Edellisen postauksen löytö oli kyllä mieletön! Ihanaa,kun myyjä oli paikalla ja koki,että astiat sai oikean uuden kodin. Yhden kerran olin peräkärry kirppiksellä myymässä,niin meidän viereinen myyjä osti multa halvalla ja myi VIEREISESSÄ peräskärryssä niitä kallimmalla.Mun mielestä se oli jo törkeyden huippu.
  p.s mulle tuli kamala nälkä blogiasi tutkiessa.Ihania ne salaatit jossa oli mansikoita,nam.Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
 4. marika: kotona olossa parhaita puolia on että ehtii ulkoilla useita tunteja päivän aikana! :)
  Kirpparit on täällä ollut vielä vähän tyhjillään joulunjälkeen, mutta eiköhän taas vilkastu sekin toiminta. On myös karsittava kotia ja varattava pöytä. Ei vissiin ole ihan viisasta vaan ostaa ja hamstrata, jos haluaa että koti pysyy jotenkin järjestyksessä ;)

  saija: täällä tuli eilisen aikana useita kymmeniä senttejä lisää lunta, sitä on nyt ja riittämiin. On talviaika kyllä huomattavasti kivempaa lumen kera kuin ilman. :))

  tellu: tervetuloa lukijaksi ja olipa muutenkin piristävä kommentti, että olet jaksanut kahlailla blogia taakse kesään saakka :) Niitä mansikka-juustosalaatteja itselläkin ihan ikävä...
  Ja olipa törkeä temppu siltä peräkonttikirppismyyjältä, kaikkea kanssa!!

  VastaaPoista
 5. Lampaantalja vitosella! Vau! Muakin alkaa vähän sapettaa toi kokoaikainen lumisade ja lumityöt, vaikka olenkin todellinen talvityttö!

  VastaaPoista