lauantai 1. tammikuuta 2011

Mitä maalaisit tyhjälle paperille?

Millä väreillä ja kuinka täyteen? Vain muutama hyvä juttu vai kaikki sateenkaarenvärit?

Toivoisitko näkeväsi (edelleen) arjessa kauneutta?


Näkisit (koittaisit nähdä) asioilla sen valoisammankin puolen?

Uusi vuosi olisi kokonaisena edessä! Olo on voimakas, kuten moni on todennut. Kuin valtava puhdas pöytä olisi edessä. Tai juuri tuo tyhjä paperi. Ja olisi kaikki välineet ja mahdollisuudet täyttää se. Oikeilla asioilla ja valinnoilla.
Illalla, yöllä vuoden vaihduttua kirjoitin paperillisen lupauksia. Pieniä, suuria, ihan lapsellisia juttuja, hyvin konkreettisia juttuja, itsestäänselvyyksi melkein. Tein listan pilke silmäkulmassa. Eihän elämä nyt niin vakavaa ole!

Onnellista vuotta 2011 kaikille!!!

5 kommenttia:

 1. Onnellista vuotta sinulle! Kaunis postaus!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu :) Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Paperille voi yrittää maalata haluamiansa asioita tai sitten odotella, että siihen ilmestyy vuoden kuluessa erilaisia yllätyksiä! Itse ajattelin odotella, mitä vuosi tuo tullessaan, ja olla turhaan suunnittelematta turhan pitkälle!

  Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Nonna, noinkin se on :) ja noinhan siinä loppujenlopuksi käykin. Ei tarvitse pitkälle mennä vuotta kun huomaa unohtaneensa hienot lupaukset :)
  Mutta alkuvuoden ekat päivät on silti niin kutkuttavaa aikaa suunnitelmille, malttaisin vain olla ja odotella!

  VastaaPoista
 5. Minä en ole oikein osannut edes sisäistää tätä vuoden vaihtumista, kun vietin uutta vuotta niin hassuissa tunnelmissa. Mies kävi nukkumaan aikaisin raskaan työviikon päätteeksi, joten minä vietin aikaani ihan yksikseni.

  Puolenyön aikaan katselin/kuuntelin pihalla ilotulitteita - jokunen jopa näkyi tänne metsän keskelle! Mietin siinä sitten, että nyt vaihtuu vuosi, nyt vaihtuu vuosi.. Ei vain ollut yhtään sellaista tunnnetta! Nyt yritän itselleni toitottaa, että vuosi vaihtui, vuosi vaihtui.. :)

  2010 oli monella tavalla upea vuosi, mutta mielenkiinnolla tässä katsellaan mitä tämä uusi vuosi nyt sitten tuo tullessaan! :)

  VastaaPoista