tiistai 25. tammikuuta 2011

p i n k

Muutama kesätoppi, yksi mekko, pari paneeliverhoa, isommalle pojalle kolmet shortsit kesään. Untuvatäkki, kuusi aino-lasia, yksi synttärilahja (uusi), farkut.
Kirpparilta, mistäs muualta.
Nyt koitan pitää taukoa kirppareiden osalta. Koitan olla edes tämän viikon ostamatta sieltä mitään. Käydä on pakko, sen oman pöydän takia. Taidan jatkaa vielä viikolla myyntiaikaa. Kun nurkat senkun pursuilee tavaraa.

Paneeliverhot ostin kankaan takia. Tein (huom: minä ompelutaidoton tein) siitä tyynynpäälisen  yhteen nurkissa pyörineeseen pötkylätyynyyn. Ei nyt ihan täydellinen lopputulos, mutta välttää.

Jouluinen hyasintti kasvaa pituutta ja versoo uutta vihreää.

3 kommenttia:

 1. Tuo hyasintti on minusta hauska. Juuret ja vihreys tuo kevään. Kirppiksillä on just vähän se vaara, että saattaa ostaa vähän harkitsematonta mutta toisaalta sieltä voi tehdä ihan mielettömiä löytöjä. Pinkki tuo keväisen fiiliksen:)

  VastaaPoista
 2. Joskus kun oon itsekin ollut kirppareilla myymässä niin on ihan mahdotonta koittaa olla vilkuilematta muihin pöytiin ja sitten sitä tekee löytöjä myytyjentilalle, hihi. Jouluhyasintti näyttääkin kivan keväiseltä! Oi vitsit mä kuolaan noita sun ihania vaaleanpunaisia shamppanjalaseja, en ihmettele ettet voinut niitä sinne jättää! :)

  VastaaPoista
 3. :))

  noin se vaan menee. Kirppareilta ostaminen=löytäminen! Kiertänyt niitä niin kauan, että uskaltaisin kehua vainua jo aika pettämättömäksi, eli kauheesti en tee hutiostoksia, on vaan niin paljon kauniita ja "pakkosaada" esineitä ja astioita, että siksi koituu ongelmia..kun ei kotiinkaan loputtomasti mahdu tavaraa.
  Tässä pitäisi kehittää sellainen taito, että osaisi luopua vastaavasti tarpeeksi monista esineistä, muttakun kiinnyn vielä jollaintapaa jopa astioihin! hassua, ihan idioottia, mutta näin vaan on...

  VastaaPoista