keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Raparperimyslipaistos


Raparperia
Sokeria
Voita
Kaurahiutaleita
Mysliä
Vehnäjauhoja

150astetta 45minuuttia

Nauti kera kermavaahdon tai jäätelön

11 kommenttia:

 1. Oi, herkullisen näköistä! Tuota täytyy kokeilla tehdä. Kiitos ohjeesta :)

  VastaaPoista
 2. No pittääpä tätä joskus kokkeilla, varsinkin jos on myslejä jääny lojumaan kaappiin :) (ja ihan ensin pitäis käyttää viimevuotiset raparperit pois pakkasesta)

  VastaaPoista
 3. Jees. Olenkin ihmetellyt, että mitä raparperista voisi tehdä, siis jotain sellaista, joka ei vaadi leipomista. Kiitos !

  VastaaPoista
 4. kokeilemaan vaan, tää on niin helppo ja muunneltavissa, en osaa määriä laittaa kun näppituntumalla heittelin sekaan. Paistoin (jos oikein tarkkoja ollaan) ekan 10 minuuttia varmaan 175asteessa, viimeiset minuutit uuni oli jo sammutettuna, mutta tämä paistoshan on variaatioiden mahdollisuus :D

  VastaaPoista
 5. Oijjoi! Taas yksi syy lisää himoita raparpereja pihalle kasvamaan.

  VastaaPoista
 6. Nam! Ihanan näköistä!
  Edellisen postauksen pullot on muuten syötävän suloiset. Herkkuasetelma!

  VastaaPoista
 7. Oi miten herkullisen näköistä. Kiitos vinkistä, tuota tarvii kokeilla tehdä.

  VastaaPoista
 8. Näyttää tosi hyvältä. Mun tarvii varmaan lisätä hiukan mansikkaa joukkoon pehmentämään raparperin makua =) Pitääpä kokeilla joku kerta. Porukoiden pihalta ainakin niitä löytyy siis raparperia. Viime postauksen pullot oli kyllä sulosia ja tosi raikas asetelma. Mun tarvis hakea taas kukkia ilahduttamaan itseäni. Tuo mies kun ei niitä niin kovin usein kotio kanna =)

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs alkoi tekemään mieli raparperia! Täällä lapissa pitää vielä hetken odotella ennen kuin sitä saa takapihalta..

  VastaaPoista
 10. Hei kiitos vinkistä.Tota on pakko tehdä.
  Näyttää niin herkulliselta.

  VastaaPoista
 11. Olen tuskaillut pakkasessa olevien viimevuotisten raparperien kanssa.. miten niitä käyttäisin.. Mutta nytpä tiedän :) Kiitokset blogiisi eksyneeltä :)

  VastaaPoista