maanantai 8. elokuuta 2011

räps ja räps!

 Siivosin tänään eteisen naulakot, siksi ne on kuvansa ansainneet! Järkkääminen ulottui sitten poikien vaatekaappiin ja omaankin. Kaksi pussillista lensi ihan vain roskiin; parittomia sukkia, risoja tai muutenvaan pinttyneitä, joita turhaan olen jemmannut kaappien perillä. Muutama kivan värinen jäi sivuun, jos innostun joskus matonkudepuuhiin...ja myytävien läjä kasvoi entisestään, edessä seuraava urakka; valokuvata ja hinnoitella ja laittaa myyntiin.
Tyytyväinen olen siihen järjestykseen ja siihen että raskin luopua taas jostain.
 Olen ollut laiska kotikuvaaja tai yleensä "blogiinkuvaaja" viimeaikoina. Lomalla tulee otettua kuvia enemmänkin lapsista ja ihmisistä yleensä. Ja oikeastaan kotona ei tapahdu juuri mitään muuta, kuin nukkumista ja minimaalista puunaamista. Mitää uutta kivaa ei ole, vähän jopa tylsistyttääkin nämä huoneet. Jahka syksy pääsee käyntiin, niin jos vaihtelisi edes järjestystä.

 Kesä alkaa oleen loppusuoralla. Itseasiassa äsken ulkona piipahtaessa, siellä oli melkein kylmä. Keräsin niitä kukkia mitä pihassa vielä kukkii. Kukkamaakin kasvanut umpeen rikkaruohoa, miten sitä jaksaakin aina alkukesän nyppiä, mutta tässä vaiheessa ajattelee jo että ei niillä niin väliä.

Ei siis niin mitään ihmeellistä tännepäin! Kyniä teroitellaan ja reppua pakataan, enää kaksi yötä koulunalkuun. Tuleva pieni ekaluokkalainen pursuaa intoa ja äiti on samaanaikaan iloinen sen innokkaan puolesta ja samalla huolissaan kaikesta. Ja haiken fiiliksin. Ja lohdullista kuitenkin että meitä on muutama muukin äiti ja isä jotka tuntee tällähetkellä samoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti