tiistai 13. marraskuuta 2012


Vapaapäivä 4/5 menossa. Paranemisen merkkejä. Uskallettiin pihalle auringon pilkistellessä. Haettiin kävellen maitoa ja munia lähisiwasta. Kauppakassina kirppikseltä ostettu Nanson kassi.

Eilinen meni kevyillä eväillä; smoothiella, teellä ja raastesalaatilla.
Tänään mukillinen kahvia, kaksi teetä ja puoli litraa mustikkasmoothieta.
Tähän mennessä.
Kyllä kuulkaas nesteet lähti liikkeelle!

Olen lukenut kannesta kanteen sen eilen mainitsemani kirjan. Pää pursuilee ideoita ja ajatuksia.

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!!

  Mukava kuullla, että on paranemisen merkkejä siellä!

  Täällä iskä ja toinen pojista kipeenä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä alkaa tuntuun että sairastelut sais olla tässä. Kauheesti on kaikkialla kaikki kipeenä, paranemisia sinne teidänkin sairastupaan. Ps. laitan sulle postia siitä pöllötyynystä :D

   Poista
 2. Onnea Heidi♥Perästä tullaan ens kuussa.Susta ei taidettu kuitenkaan mittoja ottaa synttäri päivänä niin kuin meidän Lyllykästä;)Laitan sulle meiliä taas kun ehdin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI SANNU, luojankiitos tässä iässä ei kukaan enää mittaa!! :D :D se tästä puuttuskin, tai jos joutus johonkin neuvoloiden "palikkatesteihin"...kyllä vaan aikuisen elämä on siinämäärin helppoo!!!

   niiin ja kiitos!

   Poista
 3. Täytyyhän sitä alkaa paranemaan, kun kohta on vapaapäivät ohi ja taas alkaa uurastus. Aika tyypillistä näissä hommissa sairastaa vapaalla ja lomalla. Ainakin mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tää on ihan kamalan ärsyttävää sikäli että sairastaa melkein aina loma-aikana. Näin on ollut lapsesta saakka. :/

   Poista
 4. Eikö ollutkin Kaarinan kirja hyvä? Luin sen myös itse aikoinaan supernopeasti ja voi sitä inspiroitumisen määrää! Onnittelut menneen syntymäpäivän johdosta ja hyviä oivalluksia :)

  VastaaPoista