lauantai 19. lokakuuta 2013

sULoiNen SeKasOtkU

Vauhdikas (ihan kohta) viisivuotias ottaa vain juoksuaskelia. Ei meinaa pysyä nahoissaan kun huomenna häntä juhlitaan. Auttaa vuoroin kakkutaikinan teossa, tarttuu imurinvarteen, haluaa suihkuttaa puhdistusainetta, pestä vessaa...rientää lennossa isin kanssa saunanlämmityspuuhiin, haluaa korjata polkupyörän, haravoida, tahtoo kaverin, pyytää äidin kanssaan leikkiin, käpertyy hetkeksi kainaloon. Sanoo olevansa aina äidin kulta. Pieni ihana rakas viisivuotiaani. ♥

Eilen oli äidin oma ilta. Mahtavalla työporukalla vietettiin tyhy-päivää. Käytiin syömässä ja katsomassa Show Must Go On musiikkiteatteri Palatsissa. Uskon vahvasti että nauru pidentää ikää. Naurettiin niin että poskiin sattuu vieläkin.

Tänään ollaan ehditty ulkoilla, haravoida pihaa, tehty voileipäkakkua ja leivottu täytekakkupohjat. Vielä pitää kakut täyttää, ja käydä etsimässä koristeita kakun päälle. Viisveeni haluaa hämähäkkikarkkeja koristeeksi, löytyyköhän...Lähdetään samalla happihyppelylle, kävellään sorsalammelle ja illalla saunotaan. Ihana tavallinen lauantai oman perheen kera.

6 kommenttia:

 1. Hih, ihana meininki! Voin kuvitella synttäri-innostuksen. :) Hauskoja huomisia juhlia, siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitti Saija, juhlat onnellisesti juhlittu, ei muutakun uusia kemuja kohti ;)

   Poista
 2. Oi, onnea päivänsankarille!♥ Aivan ihana kuvasarja, pystyn aistimaan innokkuuden.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla riittää niin ihmeellisesti tuota virtaa ja innokkuutta :D Pitää koittaa nauttia niinkauan kuin sitä piisaa ;)

   Poista
 3. Paljon onnea synttärisankarille ja ihanaa juhlapäivää!

  VastaaPoista