perjantai 22. huhtikuuta 2011

Iloista Pääsiäistä!


Kodin pöytäpinnat ja lipastonpäälisten on saaneet koristuksensa lasten askarteluista, oksista ja pääsiäisruohoista. Suklaamunia on kätketty suureen pahvimunaan. Aamupalalle keitetty kattilallinen sipulinkuorilla värjättyjä munia.
Pyhäruokaan nähdään himppunen enemmän vaivaa; tänään lihamureketta paputäytteellä lisukkeineen, mies tekee pääsiäispäiviksi lammascurryä.
Mämmillä herkutellaan ja persikkarahkalla.
Kyläillään sukulaisissa muutamana päivänä.

Pelkkää loikoilua ja lomanviettoa pitkät pyhät ei ole. Hankin litroittain paneelikattomaalia ja huonekalumaaleja. Nyt kun olisi aikaa. Eilen sudittu kokonaisen työpäivän verran; hidasta, raskasta puuhaa. Mutta palkitkoon lopputuolos, sitten joskus.
Urakalla ei ole onneksi tarkkaa aikataulua. Pikkuhiljaa.
Normaalin arjen ja elämänmenon ehdoilla mennään.
Ulkonakin vietetään aikaa, jos ja kun sää tästä paranee.

Hyviä pääsiäisenpyhiä!!

4 kommenttia:

 1. Lasten askartelut on ihan parhautta! Leppoisia pyhiä ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pääsiäistä sinnekin! Vaikka se työ on vaikea sovittaa arjen keskelle, on uudet pinnat ja valmis lopputulos kuitenkin sen arvoista! Nauttikaa ja tehkää rauhassa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat pupuset! Työniloa sulle! Kuulostaa kyllä kivalta puuhailulta!

  VastaaPoista
 4. Minulla vähän jo hinku kotio hommiin, mutta kaikki pyhät kyläillän. Onneksi on virkkuukoukku ja lankoja mukana!Mukavia puuhasteluja sinne ja onneksi se valmis lopputulos palkitsee. Toivottavasti aurinko paistelee sielläkin :)

  VastaaPoista