keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

pihassa kukkii!


Krookukset ja sinivuokot. Ja nämä orvokit pääsi sinkkilaariinsa!
Pihallahan nämä päivän kuluvat.
Tekemistä on tasan niin paljon kun jaksaa tehdä. Ja ehtii tehdä, kaiken muun ohella. Kevät on vuodenaikana niin ihana, mutta välillä tuntuu että on niin paljon asioita mitä kuuluu kevääseen.
Nyt nämä pyhätkin kaikki yhteen putkeen.
Ja vähän hölmöä oli alkaa sitä maalausurakkaakin tähän väliin.
Nytkin pää pursuilee ideoita, joille ei ole aikaa, jotka pitää vain haudata jonnekin odottamaan. Tehdä nyt aloitetut asiat ensin loppuun.

Lähden lataamaan akut aamua ja huomista varten.
Kauniita unia.

3 kommenttia:

 1. Kiitos aivan ihanasta jätti postauksesta! Sulla on kyllä ajatukset niin samalla aaltopituudella kuin minullakin. Listasi oli kuin omani =) Ja ne portaat pitää ehdottomasti olla. Portaat olivatkin poarasta,mitä siinä kauhutalossa olikin =) Puutalon perään minäkin haikalen 50-luvulta tai vanhempi, mutta tarjolla on enempi rapattuja kivisiä ja nekin käy kuhan ovat ehjiä kivijaloista. Tänään käytiin etuovet ja muut läpi, mutta mitään mieleistä ei ole nyt tarjolla. No pitää odotella ja antaa ajan kulua. Mukavaa vain olisi aloittaa mahdolliset korjaukset ja rempat, kun vielä meitä on vain kaksi. Sitä pihalla puuhaamista minäkin odotan, vaikka tietää, että hommaa riittä aina. Innolla odotan kuulla niistä uusista ideoistasi. Mullahan oli ajatuksena maalata makuuhuoneen seinä harmaaksi, mutta nyt päästiin jo taloesittelyyn, että ehkä odota sen maalauksen kanssa vielä, ettei tule turhaan maalattua =) Kurkkasinkin jo, että oisko sulla ollu mailiosoitetta sivupalkissa, kun meinasin, että vien koko kommentti tilan tällä lyhyellä kommentilla. =) Mukavaa alkavaa loppuviikkoa! ja paljon aurinko. Tylsää säätä ovat kyllä vapuksi luvanneet...

  VastaaPoista
 2. Meilläkin jo kukkii sipulikukat puutarhassa. Orvokeita en ole raaskinnut ostaa, kun pelkään, että vielä paleltuvat. Jotenkin hirvittää maksaa niistä kahdesti :) Mutta josko vaikka pari ostaisi nyt ja loput sitten vaikka äitirnpäiväkdi, kuten mulla on yleensä tapana.

  Toivotaan, että ne luvatut räntäsateet jää näkemättä ja lämpöaalto vahvistuu. Aurinkoista päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Suveliina, otin vinkistäsi vaarin, nyt on s.postiosoite sivupalkissa! ;) Mutta jätä ihmeessä näitä pitkiä kommentteja tännekin, niin ilahduttava aamulla avata kone ja päästä lukemaan oikein ajatuksen kanssa! Seurailen mielenkiinnolla talometsästystänne :))

  Emilia, minua myös toppuuteltiin orvokkien suhteen, mutta olin itsepäinen kun tuo laatikko oli niin surkea ilman kukkaa. Lisää laitan kanssa vasta viikon päästä...:)
  Toivotaan tosiaan että räntäsateet meniskin naapuriin ;) HALUTAAN ulkoilusäätä!!=)

  VastaaPoista