sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

kirppisvaatteissa kevääseen
Vaatelöytöjä itselle. Eilisen tampereenreissun kirppuroinnit on tässä. Vilan ihana taskullinen kukkatunika oli kallein, ja melkein jäi hinnan takia ostamatta (8euroa), mutta koska vaan oli niin nätti, ja uudenveroinen, päätin antaa ihanuudella uuden kodin.
Onlyn ja espritin topit oli 1,5-2euroa. Yksi käyttämättömännäköinen peruspaita myös pari euroa.
Mexx:n vihreä huivi oli 3eur ja pinkki huivi 1,5eur.

Tänään kierretty tuttuja virpomassa pienten noitapoikien kanssa. Itsellä olo vähän puolikuntoinen, kevätflunssa tuntuisi vaanivan.
Nyt edessä äänestysoikeuden/-velvollisuuden täyttäminen ja illalla kummipojan ja hänen pikkusiskon kimppasynttäreille. Niin hulinainen viikonloppu menossa, että odotan todella paljon tulevaa pääsiäisenaikaa; rauhallisempi päiviä, ilman täyteen ohjelmointia.

7 kommenttia:

 1. Tulin ja tutustuin, katselin ja ihastelin, vietin leppoisan hetken, inspiroiduin ja nyt aijon nostaa laiskuutta huutavan takamukseni ylös penkistä ja lähteä ompeluhommiin, illalla leivon sämpylöitä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä kevät/kesä vaatteita! Kyllä noissa kelpaa tepastella auringon paisteessa =)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että nappasit tunikan mukaasi ! Väri on herkullinen. Eiköhän tuota tule sen kahdeksan euron edestä pidettyä :-)

  Täälläkin on tänään kirppistelty. Kahden ärtyneen ipanan kanssa tosi, joten saalis oli aika laiha ( mutta sitäkin kivempi ;-) )

  VastaaPoista
 4. Voi miten sä löydätkin noita vaatteita itselleskin. mä löydän vain lapsille. kerran löysin yhden mekon, oli kympin ja ostin sen kun oli niin hyvä. Muuten ei juurikaan itselle löydy. En ole yhtä taitava etsijä kuin sinä. Tuun joskus sun kanssa kirppiskierrokselle!!

  Ihanaa kun kävitte tänään, olitte ihana porukka! Saiko esikoinenkin patukkansa?? :)

  VastaaPoista
 5. piupau: Olipas kauniisti valitut sanat, kiitos kovasti!!

  sort of pink: Tykkäsin kanss näiden väreistä, aika hempeitä, mutta keväällähän saa ollakin hempeissä, jos tykkää =)

  Petriina: No niin minäkin aattelin, että helpostihan sitä sillä kahdeksalla eurolla pitää...oli kiva päälläkin, kevyt ja vähän säkkimäinen (hyvällä tapaa). Itsellä oli myös kaksi riiviötäni mukana ja sen takia jäi moneen asiaan huomio kiinnittymättä, kerran 2vee karkasi rattaistaan ja ekan kerran oikein säikähdin, pian onneksi löytyi...yhden kirppispöydän luota missä oli työkaluja myynnissä :D :D miehet...

  Anna: Kiva kuulla, esikoinen sai patukkansa, oli ihan hassu asenne alkuunsa virpomiseen (olitte päivän eka paikka) mutat johan alkoi sujuun myöhemmin..
  Mennään vaan yhdessä koluaan joskus!! Mulle käy =) Ja harvoinhan sitä itselleen tälläin löytää mitään, nyt oli pari kivaa pöytää missä omaa kokoa, se riitti.

  Kiitos kaikille kivoille kommenteille, ne piristää ja ilahduttaa aina, varsinkin kun ne näin positiivisia :D

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita vaatteita olet löytänyt ja edullisesti. Minun kokoiseni,n 54, on otettava mitä sattuu päälle mahtuvaa löytymään. Isot tytöt käyttää näköjään vaatteensa loppuun asti :)Pienempiä onkin aina niin kauniita ja paljon valinnan varaa :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä kirppistely on mahtavaa =) Tosi kivat tunikat löysit. Meillä ei käynyt yhtään noitaa oven takana, mutta toisaalta asuminen kerrostalossa keskellä kaupunkia on siihen vastaus. Mukava kuulla, että pääsiäinen vaikuttaa rennolta. Meillä on sama juttu. Ei suurempia suunnitelmia ja hyvä niin. Nuo vaatteet on kyllä pirteät. Tuo piristystä huoneeseen ihan vain noin roikkumassa =) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista