maanantai 16. helmikuuta 2015

Banaaniletut.




Ennenkin olen näitä tehnyt ja blogiin kuvannutkin. Mutta laitetaan nyt vielä nämäkin kuvat. Eilisen laskiaissunnuntain banaaniletut! Joissa siis 2 banaania & 4 kananmunaa, ripaus kardemummaa. Voilla paistetut. Kera maustamattoman jogurtin, hunajan, vadelmien ja cashew-pähkinöiden.

Nam. Paistotulos nyt ei aina päätä huimaa, osa letuista meni ihan "kokkeliksi". Mutta maku on tärkein, eikö?

2 kommenttia:

  1. Hah haa, samoilla asioilla olet näemmä ollut. Minäkin paistoin eilen vähän liian kypsät banaanit letuiksi ja laskiaispullista ylijäänyttä vattuhilloa ja manteli-vanillavaahtoa kyytipoikana.

    VastaaPoista
  2. Lisää taikinaan kaurahiutaleita ruokalusikallinen, tai kaksi, taikinan koosta riippuen. Ja paista maltillisella lämmöllä, näin olen itse saanut letut pysymään koossa :)

    VastaaPoista