Ennenkin olen näitä tehnyt ja blogiin kuvannutkin. Mutta laitetaan nyt vielä nämäkin kuvat. Eilisen laskiaissunnuntain banaaniletut! Joissa siis 2 banaania & 4 kananmunaa, ripaus kardemummaa. Voilla paistetut. Kera maustamattoman jogurtin, hunajan, vadelmien ja cashew-pähkinöiden.
Nam. Paistotulos nyt ei aina päätä huimaa, osa letuista meni ihan "kokkeliksi". Mutta maku on tärkein, eikö?
Hah haa, samoilla asioilla olet näemmä ollut. Minäkin paistoin eilen vähän liian kypsät banaanit letuiksi ja laskiaispullista ylijäänyttä vattuhilloa ja manteli-vanillavaahtoa kyytipoikana.
VastaaPoistaLisää taikinaan kaurahiutaleita ruokalusikallinen, tai kaksi, taikinan koosta riippuen. Ja paista maltillisella lämmöllä, näin olen itse saanut letut pysymään koossa :)
VastaaPoista