lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväbrunssi ♥

 
 
 
"Ystäväni on sellainen, joka ymmärtää puolesta sanasta, nauraa kanssani vaikkei ole kuullut juttua loppuun ja sellainen joka innostuu kanssani, ei lyttää, ei lannista. Ystäväni on sellainen, joka soittaa kerran päivässä tai kerran vuodessa. Hän tietää millaisesta mukista haluan kahvini juoda. Mitä täytteitä haluan subiini. Hän tietää että kaipaan joskus lenkkiseuraa. Ja kysyy kaveriksi. Hän osaa vaatettaa minut, koska tietää vaatemakuni. Hän osaa väitellä kanssani ja vänkää vastaan. Koska tuntee minut niin hyvin. Hän pyytää minut kanssaan matkalle. Ystävyytemme takia. Sellainen sinä olet. Minun  ystäväni."

Näin minä kirjoitin tänä aamuna facebookiin. Ja tätä minä tarkoitan ystävyydellä. Ystävät ovat kultakimpaleita. Paras tunne on huomata että elämässäni on ystäviä sieltä varhaisesta lapsuudesta, on ystäviä aikuisuuden kynnykseltä ja sitten on ystäviä joita on tuonut mukanaan äitiys ja työelämä.
Ja että ystävä ei odota eikä vaadi mitään. Ymmärtää että tulee aikoja kun ei muista, eikä ehdi, tai jaksa pitää niin yhteyttä. Ja silti sitten tavatessa, jutut jatkuvat kuin ei olisi ollut aikaa välissä päivää kauempaa.

Tänä aamuna kyhäsin perheeni miehille ystävänpäiväbrunssin. Varsin nopeista elementeistä; lidlin muffinipakkauksesta, jäätelösydämistä, pakastepikkupizzoista, appelsiinisiivuista, kahvista & ananasmehusta. Teki kauppansa!

Ihanaa ystävänpäivää ♥ ♥ ♥

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti