keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

kevätinventaario

Siivoilut jatkuvat vähinerin. Kaappi kerrallaan. Tälläkertaa lipastonpäälinen kerrallaan. Kynttilät lähtivät (suurin osa) kaappiin. Vaikka kesälläkin on kiva niitä polttaa, niin keväällä ajatus tuntuu kaukaiselta.
Tekee mieli selkeyttää kotia. Karsia turhaa.

Eilen kävin läpi kenkähyllyjä; eteisessä, verannalla ja vaatehuoneessa. Huopikkaat ja kaikista lämpimimmät toppakengät uskalsin jo siirtää sivuun. Ja kaivaa kumisaappaita ja kurarukkasia esiin.

Kevätvaatteita eli äitienkielellä välikausiasuja päivitän myös. Mikä mahtuu päälle, kuka tarvii mitä uutta. Tällähetkellä hankintalista on lyhyt (kiitos kirpparilöydöt pitkin syksyä ja talvea)
* esikoiselle välikausitakki ("huutishaussa")
* kevätpipot molemmille
* villasukat molemmille (mummulta tilauksessa)
* esikoiselle sellaiset sormikasmalliset välikausihanskat

Itse en tarvitse onneksi mitään. On kenkiä ja takkeja riittämiin tälle keväälle ja vaikka viidelle seuraavallekin. :)
Uudet kumisaappaat olisi ainoa hankinta. Vanhat pitää kuitenkin onneksi vettä. Ne on vain niin ruohonvihreät ja pinttyneenlikaiset.

4 kommenttia:

 1. Sama karsimisen himo täälläkin. Kaappi kerrallaan ja pikkuhiljaa.
  Mä kaytän mielummin sanaa kevät vaatteet, välikausi jotenkin tökkii :)
  Meillä päästään samoilla (kirppikseltä ostetuilla), kuin syksykin. Kauppa/kaupunki takki ja kengät pitää hankkia. Ja oikeastaan kaikki kevään ja kesän kengät Niilolle saappaita lukuun ottamatta.
  Itse pärjään vanhoilla, ulkoiluhousut löysin prisman aletangosta, ja niistä olen superiloinen!

  Kun kaapit ja hyllyt saa järjestykseen, kulkee ajatuskin paremmin. Pää selkiää siivouksen myötä :)

  VastaaPoista
 2. Samaa täälläkin on touhuiltu. Kaikki kaapit yksi kerrallaan on käytävä läpi. Hurja kasa kannettu jo kirpparille ja vielä olisi vähän setvittävää. Hankintoja meilläkin aika vähän, kengät lapsille taitaa olla se suurin menoerä, kun yksillä ei ihan pärjää koko kesää ;) Juuri kaivelin tänä aamuna keväthanskoja ja pipoja esille, kun auringon paistaessa esikosiella tulee jo hiki paksuissa rukkasissa. Kivaa hommaa, mutta aikavievää!

  VastaaPoista
 3. Pää selkiää siivouksen myötä...todellakin!! :)
  totta myös se että homma on kivaa, mutta vie melkoisesti aikaa. Oli hetki eilen aikaa ilman lapsia, että oli mukava järkkäillä kun joku ei samaa tahtia levitä romua!

  Ja toi aurinko on kyllä ihan parasta!!!Ilolla luopuu jo paksummista vetimistä, ihan pian rapa roiskuu ja kohta pääsee hiekalle ja asfaltille käveleen.:)
  On tää kevät kivaa aikaa!

  VastaaPoista
 4. Samat touhut täälläkin. Alkoi todella ahdistamaan tavaran määrä ja nyt varattuna kaksi kirppispöytää. toinen äitiys- ja vauvanvaatteille ja toinen tavaroille. Toiveissa olisi päästä turhasta eroon ennen muuttoa

  VastaaPoista