keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

lehtikuvia

Tälläisiä kuvia poimin eilen (lue: vuoden 2009 ja 2010) sisustuslehdistä...
Tulen niin perässä mitä muotiin tulee. Haaveilen ja kerään ideoita vuoden ja kahden vuoden takaisesta :)
Tarvitsen ilmeisemmin sulatteluaikaa.
Tai en vain ole muodikas.
Niin se vaan on.
Tai olen liian köyhä ostaakseni uusimman sisustuslehden.
Olisiko se sittenkin niin?

Tuossa yhdessä kuvassa on tuollainen valkoinen kattovalaisin. Sellainen, prikulleen samannäköinen jäi sinne kirpparille, mutta mustana ja hieman aikaa nähneenä...
ja se vaivaa.

7 kommenttia:

 1. Pah muodille, vai mitä! :) Ihaninta on etsiä ideoita kaikkialta ja miltä ajalta vaan - sellaisia jotka oikeasti kolahtaa ja sopivat omaan tyyliin vaikka aina, eikä vain muodin tuulahduksien ajan. Mä oon säästänyt sisustuslehtiä monilta vuosilta ja selailen niitä aina vaan ja "uusia" inspiksiä syntyy. :) Sisustuslehtiä tulee ostattua nykyisin vain jos ovat alennuksella, mutta olen aivan ihastunut käymään kirjastossa rentoutumassa. :) Meen sinne pariksi tunniksi (jos mahdollista) istuskelemaan vihon ja kynän kanssa ja luen kaikki mahdolliset sisustus- ja muotilehdet ja kirjoittelen ylös ideoita ja nettisivuja tai muuta. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en kyllä kotiani halua minkään muodin mukaan sisustaa,toki muoti ja trendit tuo värejä ja ideoita. Mullkin löytyy sisustuslehtiä jopa vuodelta 2000 joissa on mulle mieluisia sisustusjuttuja.
  Iloisia inspiraatiohetkiä sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi, joka ei kyllä sisusta viimesen muodin mukaan. Keräilen kirppikseltä aina halpoja vanhoja sisustuslehtiä, kun niissähän on vaikka mitä ideoita ja ihanuuksia!

  Kävin myös ennen rentoutumassa kirjastossa ja lukemassa lehdet, mutta nyt ei enää vaan lasten takia ehdi ja pääse. Onneksi äiti tilasi mulle yhden sisustuslehden joululahjaksi! On sitten vähän ajantasastakin sisustusasiaa luettavana. Ja blogit on kyllä tän suhteen parhaita <3

  Kivoja kuvia oot valinnut, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Älä välitä, niinhän sen pitääkin olla, että muodostetaan oma tyyli, ja kaikki just nyt muodikas jätetään hankkimatta.

  Mä tykkään noista kuvista. Tosin mulle olisivat kai liian tummia, mutta siis fiilis on hyvä. Harmi se lamppu tosiaan, joskus vaan tulee se nuukuus hassussa paikassa.

  VastaaPoista
 5. kiitti tytöt!!
  Kävin tänään katsoon vieläkö SE lamppu olisi siellä, ei ollut :( Sen siitä saa kun nuukailee. Ei pitäisi jättää tavaraa ostamatta jos on NÄIN kahdenvaiheilla että asia alkaa vaivaan...

  Mua nauratti itsekseen täällä (kun latailen kuvia samalla ja meinaan postata kohta...) kun suveliina viime postauksessa sanoi huimasta postaustahdistani ;)
  Kummallinen virtapiikki menossa blogin suhteen :D :D
  Mutta ei hätää, kyllä tää eukko kohta rauhottuu taas..

  VastaaPoista
 6. Piti vielä kommentoida
  SAIJALLE....tuo kirjastossa lueskelu voisi ollakin yksi virkistävä juttu minkä voisi ottaa oikein "ohjelmistoonsa". Ilmaista iloa, oma hetki arkeen. Jos joskus jättäisi vaikka kirppiskierroksen väliin ja suuntaisikin kirjastoon (kera lehtiön) :)

  Vaikka vähän sama ongelma kuin MINNILLÄ, aika on rajallista. Meillä jo tosin esikoinen sen verran iso että sen voisi ottaa mukaan lueskeleen..

  VastaaPoista
 7. Se on just niin. Jos joku vaivaa ja sen jättää, niin sitten kaduttaa. Pari kertaa oon palannut kirpparilta hakeen jotain ja minun onneksi kukaan muu ei ollut keksinyt juttuja ostaa. Ja siis, kun siivosin minun lehtileikkeitä, siellä oli melkein 10 vuotta vanhoja kuvia jostain ja silti niistä muutama sai jäädäkin vielä. Pääasia että minä tykkään :)

  VastaaPoista