sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

viikonlopun kirppuroinnit


 Aino aaltoa mustikansinisenä (nam, mikä väri!) 0,5-1euroa kipale. Pääsee astiakaappiin kirkkaiden aaltojen kaveriksi. Hameita löytyi itselle kolme; harmaa ruudullinen, Objectin villakangashame 3euroa ja Espritin  "mustikkahame" 3,5euroa...
 sekä Indiskan kesähame 3euroa. Pitkästä aikaa löytyi itselle jotain näin kivaa!

Lastentarvikekirpparin saldo näkyy näissä kahdessa kuvassa. Nuoremmalla pojalle kivoja raitapaitoja 1eurolla kappale, paitsi marimekot oli 2euroa. Kahdet me&i:n bokserit 1euroa yhteensä. Kaksi uutta pipoa, 1euroa kappale ja euron oli myös nämä farkut. Olen varsin tyytyväinen.
Harmi ainoastaan että isommalle ei tahdo enää löytyä, onneksi on huutis. Sieltä ainakin parempikuntoisia ulkoiluvaatteita ym. vielä saa tuonkin ikäiselle.

Niin ja kellot on nyt siirretty kesäaikaan, sekä eilen vietetty tunti kynttilänvalossa ja perusteltu asiaa kiinnostuneelle 6veelle. Hän piti kovinkin hauskana kun piti (=sai) vessassakin käydy kynttilän kanssa :) Ja toivoi että useamminkin oltaisiin näin.
Vaikka ollaan muutenkin kyllä tarkkoja (=nuukia) sähkönkulutuksen suhteen, että ei meillä normaalisti iltaisin tuohon aikaan pala valo kuin yhdessä jalkalampussa.
On silti hyvä muistutus, että miettisimme jokainen tapoja ja tottumuksia.

6 kommenttia:

 1. Mä tuun taas jälkijunassa tänne ihastelemaan että ihan mahtavan kokoelman yrttejä oot saanut jo laitettua kasvamaan! Voi kunpa mä en ihan myöhästyis, mutta kaipa ne kasvaa myöhemminkin. Nyt on vielä ikkunalauta täynnä pölyä ja työkaluja. :) Ihanaa sunnuntaita ja oispa kohta jo kukkamekkoilmat! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvät löydöt. Lastenvaatteet tosi edullisia ja kivoja samoin kuin omasi.

  VastaaPoista
 3. Sä sitten teet löytöjä! :)

  Mä katkaisin tänään naapurikirppari lakkoni melkein puolentoista vuoden jälkeen. Meillä on siis tuossa naapurissa iso kirppis, jota olen vältellyt. Ihan vain siksi, että mä huomasin kotini alkavan muistuttaa uhkaavasti sitä kirppistä :)

  Ihanaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihanat löydöt taas =)ja hintakin todella hyvä. Tänään ollessa käsityö/antiikki messuilla huomasin, kuinka kahvikuppeihin ja kannuihin saadaan lisää hintaa kun ne tuodaan suuren yleisön eteen messumeiningillä. Taidan vain pitäytyä kirppurihinnoissa ja nauttia aarteiden metsästyksestä halvoilla hinnoilla. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Saija, et myöhästy!! Mullakin vasta lähinnä nuo tomskut alulla, kun niitä ei saa muuten ruokapöytään ellei ole ajoissa, vaikka voi käydä vielä huonosti jos koko kevät on kylmää. Tarkoituksena vielä purkittaa basilikaa ja persiljaa, ainakin. Muut sitten vasta avomaalle.
  On kyllä mukavaa puuhaa ny seurailla, kun vihanneskrassia saa jo kohta salaattiin ja leivänpäälle! :)

  Kaaponkammari, kiitos :) Tykkään pojilla hyvin simppeleistä vaatteista, raitaa ja värejä.

  Emilia, vuoden lähikirppari"lakko" on hatunnostonarvoinen!!! KOitan myös aina vähänväliä pitää paussia, mutat pisimmillään maltan olla pari viikkoa pois. Pöydänvarausta voisi suunnitella tähän keväälle.

  Suveliina, ostitko mitään messuilta? Tuo on muuten ihan totta, mitä sanoit!

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä. Klikkasin itseni lukiaksi. Mukava blogi sinulla:)

  VastaaPoista