perjantai 4. maaliskuuta 2011

olohuonehaaveitaOlohuoneessa on valkoista, beigeä, tummaa puuta. On turkoosia ja roosaa.
On ollut jo pitkään samat sävyt, oikeastaan siitä saakka kun tähän muutettiin. Ja halusin tuon ainoan ehjän seinän turkoosin/vedenvihreäksi.
Vähän haaveilen uudesta tapettiseinästä.
Tapettimalleja on kiva katsella.

Haaveilen myös isommasta sohvasta. Nykyinen on mummuni peruja, on kolmen ISTUTTAVA/ yhden löhöttävä! Ja meitä on kuitenkin neljä.
Illalla sohvatyynyt lentävät lattialle ja osa porukasta löhöilee niillä.

Haaveilen myös että teevee-deeveedeesoitinsysteemit ja kaijuttimet siirtyisivät viereiseen huoneeseen, jolla nyt ei ole mitään järkevää käyttöä. Ja tästä huoneesta tulisi pelkästään oleskeluhuone. Ilman noita superkarseita sähkölaitteita. Mutta muut kalusteet saisivat jäädä tähän  huoneeseen. Ja tämä sohva.

Suunnitelmissa olisi myös iso akvaario. Jolle tulee jättää tila.

Tälläisiä haaveiluja ja unelmia ja suunnitelmia....

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Mun silmään näyttää jo nyt ihan täydelliseltä, mutta ymmärrän uudistushaaveet. Niitä täälläkin.
  Toivottavsti saat enemmistön tuen, vaihtelu virkistää :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa usein suunnitelmia ja haaveita vireillä:) Varmaan kaikilla naisilla. Huone näyttää kyllä nytkin tosi kivalta, mutta uuden suunnittelu ja laitto on niin kivaa, ja onhan tossa käytännön toiveitakin. Hyviä ideoita. Akvaarioikin on ihana, jos jaksaa paneutua...

  VastaaPoista
 3. Olohuoneessanne on tosi kauniit värisävyt. Minä puolestani haaveilen tuommoisesta yhdenlöhöttävästä ja kolmen istuttavasta vaaleasta sohvasta kuin teillä on, meillä on vain lainassa oleva 2-istuttava tällä hetkellä, budjettiin mahtuvaa tyylikästä uutta/käytettyä ei ole löytynyt vieläkään! (Ja omasta olohuoneesta myös, tietysti, ikiomasta, mutta ehkä sohva kuitenkin olisi se järkevämpi haave tällä hetkellä...)

  VastaaPoista
 4. Kiitos emilia, selma ja mirva :)

  Näinhän se on että näillä mennään mitä on, mutta haaveita ja suunnitelmia on kiva olla. Ja niitä vain aina on.

  Ja budjettihan se on mikä sanelee täälläkin.
  Sekä se että hankittavan huonekalun pitää olla juuri sopiva, en halua hankkia mitään "kakkosvaihtoehtoa" josta haluan hetken päästä eroon, vaan pyrin siihen että hankinnat on pitkäikäisiä, ehkä muunneltavissa, verhoiltavissa, maalattavissa.

  VastaaPoista
 5. Todella kivannäköinen olkkari, tuo valkoinen vitriini on ihana ja turkoosia piristyksenä. Kaikki muukin on kaunista

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää ja turkoosi piristää kivasti. Ja sama meininki täälläkin, mitään kakkosvaihtoehtoja en mielellään hanki, odotellaan niin kauan kun sopiva löytyy ;) Toisaalta kyllä maku ja mieltymykset muuttuvat välillä, mutta vanhoja voi kierräättää hyvällä omallatunnolla. Minäkin haaveilen olohuoneesta ilman vekottimia, mutta ei taida ihan hetkeen toteutua. Onneksi telkut sun muut ovat muuttuneet tässä vuosien varrella vähän huomaamattomimmiksi kuin aikaisemmin.

  VastaaPoista
 7. kirsikka, pakko lisätä tähän että meillä edelleen aataminaikainen töllötin, ja sen alla 5-6erilaista soitin-vahvistinsysteemiä, pleikkaa ja kaikki tuollaisen pyökinvärisen tason kanssa :D On ihan kaamee näky! :)

  Jos haavelistaan saa lisätä vielä niin sellainen kaappi olisi mahtava mihin nuo saisi upotettua. Tai sitten vaan uudenaikainen (kai kohta jo vanhanaikainen) tauluteevee. :)

  On joulupukille tänä vuonna iso lista kirjoitettavana ;)

  VastaaPoista
 8. haaveita saa ja pitää olla.Ilman niitä ei muuten jaksa:) meillä on telkkarit taulutelevisioita olohuoneeessa.Lasten telkkari on vanhaa mallia ja haaveilisin ikean Markör tv kaapista.Sitä on monisssa blogeissa maalattu valkoiseksi.
  Pistä googlen kuva hakuun markör tv-kaappi ni löytyy heti monta kivaa kuvaa jossa se on maalattu/tuunattu.

  VastaaPoista