maanantai 4. huhtikuuta 2011

kumisaapaskelejä

Vesisade sulattaa lumihankia tehokkaasti. Lumihanget on pihapiirissä muuttuneet hetkessä huokoisiksi, likaisiksi ja rumiksi. Saisivatkin sulaa vauhdilla. Pihassa on suuri vesilätäkkö, jota koitan "ojittaa". Muuten piha on pirun liukas, ihan kaljamolla.
Taivas on kauttaaltaan harmaa. Harmaus ja sumu on melkein veitsellä leikattavissa. Ei tehnyt mieli koko päivänä laittaa nokkaansa ulko-ovesta pihalle. Kumisaappaat kun kaivoin viikonloppuna jalkaan, katselin että ne on niin pinttyneet ruohonvihreästä, että tarvitsisin uudet. Kun näillä keleille menen saappailla jokapuolelle. Minulla on petroolit hait, tahtoisin punaiset.

Pesukoneessa pyöritin pitsisen päiväpeiton harmaaksi. Vähän pahalta näyttää että siitä saattoi tulla laikukas...huomenna se selviää, joudunko ostamaan uuden väripaketin.
Päiväruoaksi oli lohkopottuja, mozzarella-uunikasviksia ja broilerinfilettä.
Illalla oli kolmanneksi viimeinen jumppa, tälle keväälle.
ps. olisin ostanut vihdoin tänään sitä liitutaulumaalia, mutta litrahinta kirpaisi: 39euroa!!! Eipä sillä että olisi tarvinnut vielä päättääkään ostaako vai eikö, kun hyllyt huusi tyhjyyttään. On kuulemma kovin kysyttyä. Huomaan.2 kommenttia:

  1. Moikka! On muuten älyttömän kallista tuo liitutaulumaali. Mä oon nähnyt sitä myytävän vieläkin kalliimmalla. Eihän sitä yleensä paljon tarvitse, täytyisi useamman hangen kimpassa ostaa niin tulis halvemmaks päätä kohti:)

    VastaaPoista
  2. Maukkaan näköisiä kuvia! Alimman kuvan teehetki aivan ihastuttava <3
    Lumi tosiaan häviää kohisten ja hyvä niin ;) Täällä ollaan tänään saatu jo nauttia auringonsäteistä.

    VastaaPoista